Recomand─ârile lunii februarie la HISTORY Channel


Triunghiul Bermudelor: ├Än Ape Blestemate (6├Ś60ÔÇÖ)
Premiera miercuri, 1 martie, de la ora 22:00 (parte din Iarna Misterelor)

ÔÇĘTriunghiul Bermudelor este cea mai infam─â zon─â din Oceanul Atlantic, evoc├ónd team─â ╚Öi o fascina╚Ťie nesf├ór╚Öit─â. Delimitate de Florida, Bermuda ╚Öi Puerto Rico, aceste ape au ├«nghi╚Ťit nenum─ârate nave ╚Öi avioane ╚Öi echipajele acestora, unele disp─âr├ónd f─âr─â urm─â. ├Än 1945, cinci avioane ale marinei americane au disp─ârut ├«n aceea╚Öi noapte, ├«mpreun─â cu un avion de c─âutare ╚Öi salvare trimis s─â le g─âseasc─â. Nicio epav─â nu a fost g─âsit─â vreodat─â. Reporterii au scos la iveal─â relat─âri despre alte avioane ╚Öi nave disp─ârute, iar pove╚Ötile despre fenomene ciudate dateaz─â ├«nc─â din timpul c─âl─âtoriilor lui Columb. Acum, o echip─â de elit─â investigheaz─â Triunghiul Bermudelor cu ajutorul unei arme secrete ÔÇô o hart─â, elaborat─â de zeci de ani, care marcheaz─â loca╚Ťia epavelor ╚Öi anomaliilor submarine neidentificate.

├Än cadrul emisiunii a avut loc ╚Öi un moment istoric: o echip─â de scafandri, care explora fundul oceanului ├«n largul largul coastei statului american Florida, a descoperit un fragment din naveta spa╚Ťial─â Challenger, care a explodat la scurt timp dup─â lansare, ├«n 1986.

Scafandrii căutau epava unei aeronave din cel de-al Doilea Război Mondial care a dispărut fără urmă pe 5 decembrie 1945, în timp ce plecase în căutarea a cinci bombardiere ale Marinei SUA care au dispărut în aceeași zi.

Fragmentul din naveta spa╚Ťial─â este foarte bine conservat, fiind unul dintre cele mai mari descoperite dup─â aceast─â tragedie care a marcat istoria programului spa╚Ťial american, a precizat NASA.

Pe 28 ianuarie 1986, naveta Challenger a explodat la 73 de secunde dup─â decolarea de la Centrul spa╚Ťial Kennedy din Florida, provoc├ónd moartea celor ┼čapte membri ai echipajului. NASA a recuperat doar jum─âtate din resturile navetei spa╚Ťiale Challenger.

Cum explici asta? Sezonul 3 (6├Ś60ÔÇÖ)

Premiera miercuri, 15 februarie, de la ora 21:00 (Parte din Iarna Misterelor)

Seria investigativ─â revine la HISTORY Channel pentru un nou sezon ├«n care sunt analizate dovezi despre cele mai misterioase fenomene ╚Öi creaturi inexplicabile. Un dinozarur misterios ├«n Congo, structuri extraterestre pe un asteroid, Yeti, conspira╚Ťii. Dovezile sunt pretutindeni, dar veridicitatea lor este de multe ori una dubioas─â.

Al─âturi de gazda emisiunii, jurnalistul veteran Tony Harris, pornim ├«n c─âutarea r─âspunsurilor, nu lu─âm nimic de-a gata ╚Öi examin─âm cu aten╚Ťie fiecare detaliu. C─âut─âm sursa, de multe ori anonim─â, a acestor ├«nregistr─ârilor, demasc─âm falsurile ╚Öi scoate ├«n eviden╚Ť─â dovezile credibile.

Așii Amanetului | Sezon nou

Premiera duminic─â, 19 februarie, de la ora 12:00

A╚Öii Amanetului┬áse ├«ntorc! Cu mult ├«nainte de b─ânci ╚Öi bancomate, au existat magazinele de amanet. Amanetul a fost prima form─â a creditului de nevoi personale din Statele Unite p├ón─â ├«n anii ÔÇś50, iar ├«n zilele noastre, aceste magazine de amanet ├«nc─â ajut─â oamenii s─â se ├«nt├ólneasc─â.

ÔÇ×A╚Öii AmanetuluiÔÇŁ v─â vor purta ├«n lumea plina de culoare a afacerilor de amanet. La magazinul Gold & Silver Pawn Shop de la marginea ora╚Öului Las Vegas, trei genera╚Ťii ale familiei Harrison conduc la comun afacerea.

Cele 10 noi episoade vor aduce ├«n prim-plan descoperiri ale unor articole cu valoare istoric─â, dar ╚Öi momente autentice din via╚Ťa celor trei b─ârba╚Ťi supranumi╚Ťi ÔÇ×A╚Öii AmanetuluiÔÇŁ, respectiv tat─âl Rick, fiul Corey ╚Öi prietenul din copil─ârie Chumlee, care conduc ├«mpreun─â magazinul de amanet Gold & Silver, de la marginea ora╚Öului Las Vegas.

Arme N─âscute din Foc: Gladiatorii la Forj─â (5├Ś60ÔÇÖ)
Premiera joi, 23 februarie, de la ora 20:00

├Än acest sezon-eveniment de cinci episoade, scena emisiunii-concurs ÔÇ×Arme N─âscute din FocÔÇŁ┬áeste transformat─â este transformat─â ├«ntr-o aren─â a gladiatorilor pentru o competi╚Ťie epic─â, cum nu s-a mai ├«nt├ómplat p├ón─â acum. ├Än b─ât─âlia de deschidere, doi fierari trebuie s─â f─âureasc─â un Falx feroce din epoca roman─â, dar numai unul dintre ei va ie╚Öi ├«nving─âtor ├«n urma testelor. Apoi, fierarul c├ó╚Ötig─âtor se va confrunta cu un nou adversar pentru a avea ╚Öansa de a c├ó╚Ötiga ╚Öi mai mul╚Ťi bani, inclusiv oportunitatea de a c├ó╚Ötiga cel mai mare premiu acordat vreodat─â ├«n cadrul competi╚Ťiei ÔÇ×Arme N─âscute din FocÔÇŁ: 75.000 de dolari. Cine va deveni primul Gladiator al Forjei?

Pentru mai multe detalii, pute╚Ťi accesa site-ul oficial HISTORY Channel Rom├ónia, pagina de Facebook HISTORY Channel Rom├ónia sau canalul local de YouTube.

Citeste continuarea pe curierulnational.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Filmul dublei crime din Bran: Nicu ┼či Alexandra au fost m─âcel─âri╚Ťi ├«n propria lor cas─â pentru un gard. Presupusul autor a fost scos cu c─âtu╚Öe

Urmatoarea stire

expozi╚Ťie, bal ╚Öi cine de epoc─â cu ocazia centenarului mor╚Ťii lui Sarah Bernhardt

Stiri pe aceeasi tema