RCS RDS, anunţ fabulos pentru clienţi! Digi a pregătit un “catch” cu vouchere pentru români


Digi RCS RDS continuă perioada de oferte și promoții cu un nou pachet de reduceri intitulat ”Ai voucher, ai preț la jumătate”. Prin acest nou mecanism, atât clienții noi al operatorului de telefonie, internet și televiziune, cât și cei existenți, pot beneficia de o reducere de 50% din valoarea facturii pentru o perioadă de 4 luni, indiferent de serviciul pe care îl contractează.

Astfel, până pe 30 iunie 2022, se desfășoară campania ”Ai voucher, ai preț la jumătate”. Aceasta se aplică în cazul unui serviciu nou contractat, pentru toți clienți rezidențiali, noi sau existenți. Ei se pot bucura de o reducere de 50% pentru o perioadă de 4 luni din valoarea facturii, cu condiția să folosească la contractare codul ”reducere50” fără ghilimele. Este important de reținut că noua ofertă este valabil exclusiv online, nu și în magazine, ci doar pe site-ul Digi.ro. Ultima condiție este că trebuie să închei un contract pe o perioadă de 24 de luni.

La DIGI RCS RDS, clienții sunt pe primul loc

”La DIGI RCS RDS, veștile bune continuă, odată cu lansarea campaniei „Ai voucher, ai preț la jumătate” prin intermediul căreia atât clienții noi, cât și cei existenți pot beneficia de o reducere de 50% din valoarea facturii, timp de 4 luni. Reducerea se aplică doar la contractarea unuia sau mai multor abonamente noi de internet, televiziune (prin cablu sau prin satelit), telefonie mobilă și fixă.

VEZI ȘI: DIGI RCS-RDS A FĂCUT ANUNȚUL PE 6 IUNIE 2022. TOȚI ABONAȚII DIN ROMÂNIA TREBUIE SĂ ȘTIE ASTA!

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro, iar pentru a beneficia de promoție, clienții trebuie să utilizeze codul „reducere50” direct în coșul de cumpărături, atunci când plasează comanda pentru unul sau mai multe servicii noi. Abonații pot alege unul dintre cele două pachete de internet fix care le asigură o conexiune stabilă și rapidă, Fiberlink 500, la prețul lunar redus de 15 lei, sau Fiberlink 1000, la prețul redus de 20 lei, dacă folosesc codul „reducere50” la plasarea comenzii online.”, se arată în comunicatul companiei.

CITEȘTE ȘI: VESTE PROASTĂ DE LA RCS RDS! TOŢI CLIENŢII DIGI ROMÂNIA AR PUTEA FI AFECTAŢI DE ACEASTĂ DECIZIE DE NECREZUT

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Germania ia în considerare naționalizarea unui segment din conducta Nord Stream 2

Urmatoarea stire

Putin şi Xi s-au salutat zâmbitori la summitului ţărilor BRICS

Stiri pe aceeasi tema