[ditty id=108033]

Războiul Clotilde Armand – PSD: Să vedeți ce acuzații!


Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că a trimis prefectului Capitalei, Toni Greblă, şi Inspectoratului de Stat în Construcţii o solicitare de suspendare a autorizaţiei de construire a complexului rezidenţial din curtea sediului PSD Sector 1, arătând acuzator către social-democrați.

„Vă anunț că am trimis solicitarea către Prefectul Capitalei, instalat de PSD, și Inspectoratului de Stat în Construcții, să suspende autorizația de construire a complexului rezidențial din curtea sediul PSD Sector 1.

Sediul PSD Sector 1 este la câțiva metri apropriere de Parcul Herăstrău, în zona Protejată nr. 60-Parcelarea Docenților. „Social democrații” stau în chirie aici de peste 7 ani. În tot acest timp a răsărit un complex rezidențial în curtea lor. Autorizația de construire – 146/1807695 din 25 februarie 2020 – a fost emisă de fostul primar al Capitalei… nimeni alta decât dna. Firea – actuala șefă PSD București.

PS:

Doamnelor și domnilor socialiști de caviar din PSD, aștept linșajul vostru mediatic plătit din bani publici. Mai puteți?”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, a declarat vineri că social-democraţii nu au nicio legătură cu construcţia din curtea sediului organizaţiei de sector, ei fiind doar chiriaşi acolo, în contextul în care Clotilde Armand a solicitat suspendarea autorizaţiei de construire a complexului rezidenţial din curtea sediului PSD Sector 1.

„În primul rând trebuie să clarificăm o chestiune. PSD Sectorul 1 este chiriaş în clădirea respectivă. Acolo a fost şi este şi un teren în jurul clădirii, o curte, la un moment dat curtea aceea s-a împărţit în două părţi, chestiune pe care nu un chiriaş, ci doar proprietarul poate să o facă. (…) Noul proprietar care nu este nici PSD, nici de la PSD, nici prieten cu PSD, nici membru PSD, noul proprietar a făcut demersuri pentru autorizarea unei construcţii. Nu are nicio legătură cu noi, absolut nicio legătură”, a declarat Manole pentru Agerpres.

El a adăugat că PSD nu este afectat în niciun fel de decizia anunţată de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care a anunţat că a trimis prefectului Capitalei şi Inspectoratului de Stat în Construcţii o solicitare de suspendare a autorizaţiei de construire a complexului rezidenţial din curtea sediului PSD Sector 1.

„Nu are cum să dezmembreze acel imobil şi să construiască decât proprietarul. Sediul USR este peste drum de noi, la propriu, pe aceeaşi stradă. Sunt şi ei, ca şi noi, vecini cu această construcţie. Ce responsabilitate au vecinii în legătură cu o construcţie? Decizia primarului Sectorului 1 nu are relevanţă pentru noi, nu ne deranjează. Pentru noi subiectul ăsta nu există. Doamna primar poate să facă orice demers referitor la clădirea respectivă, cu orice rezultat, nu este treaba noastră, pentru că noi suntem nişte chiriaşi într-o clădire vecină cu construcţia aia. (…) Cine face acolo construcţia nu este aceeaşi persoană care ne-a închiriat nouă. Noi avem închiriat de la RAPPS. Proprietar pe acea parte de teren este altcineva. RAPPS are o construcţie acolo şi avea o curte mare. După ce a existat un proces, o vânzare, nu ştiu ce metodă, acolo există în continuare clădirea unde noi suntem chiriaşi, dar curtea pe care a avut-o RAPPS s-a împărţit în două. O parte care a rămas sub imobilul în care noi suntem chiriaşi şi o altă parte pe care construieşte cineva, acest nou proprietar al acelei jumătăţi de teren”, a conchis Manole.

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Liceele pedagogice nu vor mai putea forma învățători pentru prima dată de la înființarea acestora, potrivit proiectului de Lege a învățământului preuniversitar – surse

Urmatoarea stire

Medicii de familie: antiboticele nu sunt recomandate în virozele simple!

Stiri pe aceeasi tema