Război în Ucraina, ziua 320. O coloană de mașini blindate cu turelă de fabricație românească ar fi fost filmată pe o șosea din Ucraina


Război în Ucraina, ziua 320. O coloană de mașini bindate cu turela „Anubis”, de fabricație românească, a fost filmată pe o șosea din Ucraina, arată o înregistrare video publicată pe un cont de Twitter specializat în difuzarea de imagini cu tehnică de luptă folosită în război.

       Cele mai importante evenimente din ultimele ore: 

  • Forțele ucrainene resping atacurile constante asupra orașului Bahmut din regiunea Donbas și își mențin pozițiile în Soledar din apropiere în condiții „foarte dificile”, a declarat duminică președintele Volodimir Zelenski, relatează Reuters.
  • Kazahstanul a realizat în Bucha, o zonă care fost scena unui masacru în martie anul trecut, o „iurtă a invincibilității”, care oferă locuitorilor un spațiu pentru a se încălzi și a găsi mâncare, relatează The Guardian.
  • Germania nu poate exclude livrarea de tancuri Leopard, vehicule de luptă mai grele decât Marder, pentru a sprijini forțele militare ucrainene în viitor, a declarat ministrul economiei german pentru postul ARD, relatează Reuters.
  • Forțele ruse au transformat o maternitate din orașul ocupat Antrațît din regiunea Lugansk într-un spital militar pentru trupele ruse, a informat administrația regională ucraineană pe 8 ianuarie, relatează Kyiv Independent.
  • Ministerul rus al Apărării a anunțat, duminică, că ar fi ucis peste 600 de militari ucraineni într-o lovitură masivă cu rachetă asupra clădirilor din estul Ucrainei care găzduiau temporar forțele ucrainene, relatează Reuters.
  • O coloană de mașini blindate cu turelă de fabricație românească ar fi fost filmată pe o șosea din Ucraina

O coloană de mașini bindate cu turela „Anubis”, de fabricație românească, a fost filmată pe o șosea din Ucraina, după cum arată o înregistrare video publicată pe un cont de Twitter specializat în difuzarea de imagini cu tehnică de luptă folosită în războiul din țara vecină.

Filmarea, cu o durată de 38 de secunde, prezintă cel puțin 12 de astfel de vehicule blindate care circulă pe o șosea într-o zonă neprecizată. Turcia a oferit Ucrainei cel puțin 50 de astfel de mașini în vara anului trecut.

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Joe Biden: ‘Situația din Brazilia este revoltătoare’

Urmatoarea stire

Deputatul AUR care și-a bătut soția, exclus din partid. I se cere și demisia din Parlament

Stiri pe aceeasi tema