Război în Ucraina. Atac masiv cu drone asupra KievuluiRăzboi în Ucraina. Administraţia militară de la Kiev a asigurat joi că apărarea antiaeriană a capitalei a respins pe deplin un nou atac „masiv” al dronelor ruseşti asupra oraşului, „al doisprezecelea” în mai, potrivit AFP.

Guvernatorul regiunii ruse Belgorod anunţă noi incidente. Rusia se opune îngheţării războiului din Ucraina

Rusia „a atacat din nou Kievul din aer”, a scris pe Telegram şeful administraţiei civile şi militare a Kievului, Serhii Popko, adăugând că alerta aeriană asupra oraşului a durat mai bine de trei ore.

Război în Ucraina. „Conform informaţiilor preliminare”, dronele de tip Shahed erau la lucru în acest atac „masiv”, a spus el.

„Îngerii păzitori ai Ucrainei nu i-au dat o şansă agresorului. Toate ţintele aeriene care zboară spre Kiev au fost distruse de apărarea noastră aeriană”, a spus el.

Atacul aerian anterior asupra oraşului datează de patru zile, a spus Popko, care a numărat 12 ofensive asupra capitalei în luna mai.

Război în Ucraina. Rusia a cucerit 0,1% din teritoriul Ucrainei, dar a pierdut 100.000 de oameni
Peste noapte, alerte aeriene au fost declanşate şi în alte localităţi, inclusiv Harkov (est) şi Cernăuţi (vest), au declarat autorităţile.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Niculae Bădălău scapă din arest

Curtea de Apel București a hotărât vineri, 10 martie, eliberarea arest preventiv a fostului senator PSD Niculae Bădălău…