Război în Gaza Israelul extinde atacurile, Hamas anunță peste 13.300 de morți în Gaza. Navă cu un român la bord, capturată în Marea Roșie


Israelul își extinde atacurile și i-a avertizat să plece pe rezidenţii din cea mai mare tabără de refugiaţi din Gaza, Jabalia, şi dintr-o tabără de coastă din apropiere.

La scurt timp, Hamas a acuzat că IDF repetă scenariul de la Al-Shifa cu Spitalul Indonezian. Potrivit militanților, zeci de tancuri şi vehicule blindate desfăşurate la periferia spitalului situat la marginea taberei Jabalia trag cu mitraliere şi artilerie grea asupra unităţii medicale, provocând cel puțin 12 morți și zeci de răniți.

Între timp, Israelul continuă să prezinte informații și dovezi prin care își justifică asediul asupra Al-Shifa, cel mai mare spital din Fâșia Gaza. Forțele armate israeliene susțin că o tânără de 19 ani, care era soldat captiv, a fost executată şi doi ostatici străini – un nepalez şi un thailandez – au fost deţinuţi într-un loc care a fost în centrul ofensivei sale devastatoare de şase săptămâni.

Tânăra de 19 ani este Noa Marciano,…

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema