Răsturnare de situație în cazul de dopaj al Simonei Halep. Ce a fost găsit în pașaportul ei biologic


Simona Halep (31 de ani) mai primește o lovitură în cazul de dopaj! Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a făcut un anunț îngrozitor pentru cariera ei!

Simona Halep nu a mai jucat din octombrie anul trecut / foto: arhivă

Concret, Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA), structura care se ocupă de cazul ei de dopaj, susține că în pașaportul ei biologic au fost identificate nereguli. Halep este suspendată încă în octombrie anul trecut, după ce a fost depistată dopată cu roxadustat.

„Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului confirmă că jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost acuzată de o altă încălcare separată a Programului antidoping din tenis, în legătură cu nereguli în paşaportul său biologic de sportiv (ABP)”, a transmis ITIA.

Patrick Mouratoglou susține altceva

Informația vine după ce fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a afirmat că pașaportul biologia al campioanei noastre este fără pată.

„Pașaportul ei biologic este complet normal. Toți experții pe care i-am rugat să-l verifice mi-au confirmat asta. Atitudinea ITF este o nebunie.

Justiția întârziată reprezintă interzicerea dreptului de a fi judecat”, a scris, pe Twitter, antrenorul francez.

Gică Hagi nu mai suportă nedreptatea din cazul Simonei Halep

Antrenorul campioanei României, Farul Constanța, Gică Hagi, este revoltat de tot ce i se întâmplă Simonei de anul trecut în coace.

„Nu e drept ce i se întâmplă, sub nicio formă. E inacceptabil, din punctul meu de vedere.Ea trebuie să aibă putere, pentru că e o sportivă puternică.Din păcate, și de asta am zis că e inacceptabil tot ce se întâmplă pentru ea în momentul de față, e foarte greu.

Trebuie să aibă liniște, să se ridice, să fie puternică și, bineînțeles, că o să iasă din asta”, a declarat, în exclusivitate pentru Știrile PRO TV, fostul mare fotbalist.

Sportiva în vârstă de 31 de ani din Constanța și ocupantă a locului 34 WTA nu s-a mai apropiat de terenul de tenis în niciun meci oficial din luna octombrie, de când a intrat în vigoare suspendarea. Românca este suspendată provizoriu, până ce se va judeca propriu-zis cazul ei.   

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema