“răspuns natural la crimele israeliene”


În unele părți din Cisiordania, Fâșia Gaza și Ierusalimul de Est, palestinienii au ieșit în stradă pentru a sărbători atacul terorist, împărțind dulciuri și lansând focuri de artificii, printre alte activități, relatează The Jerusalim Post.

Mai multe facțiuni palestiniene au salutat atacul armat de vineri seară din cartierul Neve Yaakov din Ierusalim, unde șapte persoane au fost ucise. Acestea au declarat că atacul a fost un „răspuns natural la crimele israeliene” și a arătat că palestinienii din Ierusalimul de Est, Cisiordania și Fâșia Gaza sunt uniți în lupta împotriva Israelului.

Teroristul a fost identificat ca fiind Kheiry Alkam, în vârstă de 21 de ani, un rezident din Ierusalimul de Est.

În unele părți din Cisiordania, Fâșia Gaza și Ierusalimul de Est, palestinienii au ieșit pe străzi pentru a sărbători atacul terorist, împărțind dulciuri și lansând artificii.

Atacul a avut loc la o zi după ce unele facțiuni palestiniene au amenințat că vor răzbuna uciderea a nouă palestinieni, majoritatea bărbați înarmați, în timpul unei operațiuni militare israeliene împotriva teroriștilor palestinieni de la Jihadul Islamic în tabăra de refugiați din Jenin.

Purtătorii de cuvânt ai Hamas au salutat atacul din Neve Yaakov și au făcut apel la intensificarea „rezistenței” împotriva Israelului.

„Operațiunea de la Ierusalim este un răspuns natural la masacrul de la Jenin”, a declarat Mohammed Hamadeh, un purtător de cuvânt al Hamas. „Poporul nostru nu uită sângele martirilor săi și își răzbună moartea la momentul și locul potrivit”.

Hamadeh a declarat că palestinienii sunt „uniți în spatele rezistenței”. El a adăugat: „Bătălia cu ocupația este una lungă. Poporul nostru va continua calea rezistenței ca opțiune strategică pentru a-și atinge aspirațiile.”

 

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema