Rareș și Cerasela de la „Insula iubirii” s-au despărțit. Ce s-a întâmplat după emisiune: „Atât am putut”


Rareș și Cerasela au participat la „Insula iubirii”, sezonul 6. Au plecat împreună după sfârșitul emisiunii, însă acum el a declarat că au pus punct relației lor, transmite Antena 1. Bărbatul a anunțat și că suferă după despărțire, că nu e pregătit pentru nouă relație de iubire.

„Am lucrat la relația cu Cerasela cât am putut. Când lucrezi și nu mai vezi rezultatul, încerci să construiști o casă și lucrezi, lucrezi, dar nu mai vezi acel acoperiș niciodată, trebuie să te oprești din construcție că nu o să ajungi nicăieri. Am lucrat cât am putut, recunosc. Nu am putut să lucrez mai mult, am lucrat o perioadă, 2-3-5 luni după ce am venit de acolo. Atât am putut, îmi pare rău că nu am putut mai mult. De fapt, nu-mi pare rău că nu am putut mai mult. Atât am putut. Și s-a încheiat.”, a afirmat Rareș într-un interviu pe Youtube.

Întrebat dacă își dorește rapid o nouă relație, el a spus că nu e pregătit. „Momentan sunt julit aici (n.r. arată spre inimă). Ok, poate par eu așa mișto, dar vorbești ca cu dulapul ăsta. E aceea perioadă nașpa, prin care e posibil să cauți să te apropii de anumite persoane. Realizez că încerc să fac treaba asta, să mă lipesc de alte persoane greșit de cum sunt eu. (…)

Simt nevoia de atașament. Există riscul, dacă întâlnesc o persoană nouă, eu să fac mai mulți pași. Șansa să găsesc pe cineva care să facă doi pași când eu fac doi pași e mică.”, a mai explicat el.

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Mireasa sezon 4. Cum se înțeleg acum Ela și doamna Ioana, mama lui Petrică. Cele două s-au pozat împreună

Urmatoarea stire

Masacrul comis de ruși la Ceasiv Yar: numărul morților a ajuns la 15

Stiri pe aceeasi tema