Raport. Cu un an economic dificil în față, topul celor mai sigure slujbe din SUA, în 2023, este dominat de cele din domeniul medical și de cele din IT. Deși piața muncii este diferită de cea din Europa, tendințele sunt similare.

Publicația U.S. News & World Report a lansat analiza sa pentru piața americană a muncii din 2023, luând în calcul atât nevoie de profesioniști din diferite domenii de activitate, cât și disponibilitatea acestora, în funcție de nivelul de studii solicitat pentru fiecare slujbă, precum și nivelul (anual) de salarizare. De asemenea, analiza a vizat rata șomajului pe fiecare domeniu, perspectivele viitoare de dezvoltare/angajare, potențialul de creștere și satisfacția angajatorilor față de prestația angajaților.

Nu toate carierele de pe listă necesită o diplomă universitară avansată, iar după stresul pandemiei asupra sistemelor de sănătate, publice și private, deficitul de personal medical și de îngrijire s-a adâncit. Acesta este motivul pentru care topul este dominat de profesiile medicale, iar nivelul de salarizare pentru acesta este în creștere.

Topul de mai jos se referă la cele mai sigure joburi, dar este valabil pentru piața muncii din SUA:

Sursa: U.S. News & World Report

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Kyra a fost diagnosticată cu o boală cruntă. Părinții sunt devastați de durere: “Ne frânge inimile”

Urmatoarea stire

Franța sub teroare. Atac orbește cu cuțitul la Strasbourg / Agresorul vorbea în arabă

Stiri pe aceeasi tema