Ramos, înapoi de unde a începutÎnapoi de unde am început. Așa și-ar putea începe și povestea despre noul său transfer legendarul Sergio Ramos (37 de ani).

Jucătorul a debutat la Sevilla FC în 2004, echipă la care se întoarce după ani și ani de zile. Și, cu toate că a debutat la Sevilla, este recunoscut pentru stilul său de joc agresiv de la Real Madrid, echipa cu care a reușit să câștige UEFA Champions League de trei ori consecutiv: în 2016, 2017, 2018.

Ramos a reușit să câștige și un titlu de campion mondial cu echipa națională a Spaniei în 2010, multe persoane afirmînd chiar că acest tiltu este cel mai mare din întreaga sa carieră, pe lângă cele cinci cupe UEFA Champions League.

Dar, lucrurile frumoase nu durează pentru totdeauna. În anul 2021, Sergio Ramos a decis să părăsească Real Madrid CF și să se alature echipei Paris Saint Germain pentru 10 milioane de euro. Aici, avea sa devină coleg cu rivalul său, Leo Messi.

Acum, doi ani mai târziu, Sergio Ramos se întoarce de unde a început cariera sa în fotbal. La FC Sevilla.

Rămăs fără echipă după ce nu a vrut să-și prelungească înțelegerea cu PSG, Sergio Ramos a primit mai multe oferte din Arabia Saudită și din Turcia în ultimele săptămâni.

“ Sevilla este pregatită să-l anunțe pe Sergio Ramos. Ramos a respins o ofertă uriașă din partea lui Al Ittihad și urmează să semneze un contract de un an la Sevilla, cu o opțiune de prelungire cu încă un an. Sergio Ramos, înapoi la Sevilla, după 18 ani”, a declarat jurnalistul Fabrizio Romana pe pagina sa de Instagram.

 

 

 

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FFabrizioRomano%2Fstatus%2F1698648039622168823&widget=Tweet

 

Sergio Ramos, astăzi, la venirea în Sevilla

Prima dragoste nu se uită.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema