Ramona Olaru dată afară definitiv de la Antena 1? Super vedeta care îi ia locul. Se mizează pe ridicarea audiențeiRamona Olaru este de ani buni în echipa Neața și nu de puține ori s-a gândit să plece și să-și încerce norocul și în alte zone. Ea a și urmat cursuri de actorie și a tot așteptat să primească un rol, care să o propulseze în lumea filmului. Din păcate, visul ei nu a devenit realitate încă așa că a ales să rămână asistentă TV.

Anterior ea a lucrat la Antena Stars, având același rol. La Antena 1, însă expunerea a fost mult mai mare și s-a ales și cu multe contracte de publicitate. Chiar și așa nu se simte cu adevărat împlinită, mai ales că nici pe plan amoros nu-i merge foarte bine.

S-a despărțit de Cătălin Cazacu și cu toate că s-a spus că ar avea un nou iubit, sursele VoxBiz.ro spun altceva (DETALII AICI).

Adio Ramona Olaru! Cine vine să-i ia locul?

După mai bine de trei ani de pauză, cea pe care a înlocuit-o Ramona Olaru revine la Antena 1 și chiar la Neața. Flavia Mihășan va prezenta pentru început rubrica METEO, însă în viitor s-ar putea să-și reia locul complet.

Emisiunea Neața s-a extins destul de mult și au tot venit oameni noi în echipă pentru a putea acoperi toate orele de difuzare. Majoritatea se plâng de multă muncă și salarii mai mici decât consideră ei că merită. Șefii Antenelor mizează, însă și pe altceva. Expunerea TV îi ajută pe toți să se promoveze și câștigă mai mult de un salariu din contracte de publicitate.

Rămâne de văzut dacă Ramona Olaru va mai rămâne asistenta principală de la Neața sau treptat va trece în plan secundar și apoi eliminată complet din peisaj, mai ales că și ea și-a manifestat dorința de mai multe ori de a face și altceva.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema