Raiffeisen Bank le dă clienților noi sau vechi câte 9.100 de lei! Banii intră direct pe card, dar trebuie îndeplinită o condiție. Nu este deloc complicatÎn luna cadourilor, cei de la Raiffeisen Bank au dat startul unei serii de promoții inedite. Cei care au făcut câte cinci plăți cu cardurile de tip Visa Busienss pe 5 și pe 6 decembrie au intrat automat în cursa pentru pentru un iPhone 5 complet nou. Dar veștile bune nu se opresc aici.

Clienții care optează pentru cardurile de cumpărături au acum un super avantaj oferit de Raiffeisen Bank. Mai exact limita preabrobată a acestora a crescut la 9.100 de lei. Oferta este valabilă până pe 16 ianuarie.

Alege cardul de cumparaturi de la Raiffeisen Bank si primesti o gama variata de beneficii. Te asteptam cu o limita preaprobata de 9.100 lei – vino cu actul de identitate in orice agentie pana pe 16.01.2024!, este mesajul trimis de bancă tuturor clienților.

Ce avantaje are un card standard de cumpărături aflat în oferta clasică a Raiffeisen Bank

Ai ZERO comisioane atunci cand folosesti cardul pentru a plati in magazine sau online si ZERO dobanda atunci cand platesti…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema