Racing MIMI – Slalom printre lasere la Brand Minds

Startul de sezon pentru MIMI EVO a fost marcat de o prezentare sub lumina laserelor. Acestea, ├«mpreun─â cu Horia Tec─âu au fost reperele prezent─ârii sus╚Ťinute ├«n cadrul Brand Minds.

Racing MIMI, primul Mini Electric preparat pentru competi╚Ťii a avut parte de o prezentare special─â cu ocazia evenimentului Brand Minds.

Cu ajutorul echipei MIMI, mașina a fost pregătită pentru spectacolul de lumini. Astfel, au fost aplicate accente de vopsea fluorescentă pe caroserie. Acestea au făcut duet cu spectacolul de lumini și lasere pregătit de Alexandru Neacșu.

Racing MIMI ÔÇô Un slalom printre fotoni

Dup─â ce evenimentul a luat sf├ór╚Öit, cei 3000 de metri p─âtra╚Ťi ╚Öi instala╚Ťia format─â din 11 lasere s-au transformat ├«ntr-un veritabil slalom. De data asta, nu s-a f─âcut slalom printre jaloane, ci printre fascicule de lumin─â.

├Än spatele volanului a fost chiar inginerul responsabil pentru transformarea ma╚Öinii ├«n una de curse. Horia Platona a ghidat Miniul printre lasere. Demonstra╚Ťiile au fost deschise cu ajutorul unui copilot special, chiar Horia Tec─âu, un prieten al acestui proiect. Horia tocmai ce ╚Öi-a ├«ncheiat ╚Öi cariera activ─â ├«n tenis.

Totul a fost filmat de Ali Gr├╝nner ╚Öi Mihai Arald, pilo╚Ťi profesioni╚Öti de drone racing ╚Öi cei mai rapizi pilo╚Ťi de drone din Rom├ónia.

 

Performa╚Ťe electrizante

MIMI revine după o perioadă de jumătate de an, în care s-a reinventat. Alături de o nouă echipă tehnică, Engage Engineering, proiectul a devenit acum MIMI EVO.

Ma╚Öina a primit un pachet extins de modific─âri pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťelor. Acestea par s─â dea roade, date fiind ╚Öi rezultatele ob╚Ťinute ├«n competi╚Ťii, care sunt tot mai notabile. ├Än cursa de coast─â de la M─âghirani, cu Andrei Barbu ca pilot, MIMI a ob╚Ťinut primele puncte ├«n clasamentul Open ├«n aceast─â competi╚Ťie cu o clasare pe locul al optulea.

La ├«nceputul lunii iunie, Drago╚Ö Simion ╚Öi Mihai ┼×u┼úeanu, sim raceri Racing League Romania, au concurat aici al─âturi de Horia Platona. Prin Drago┼č, MIMI a avut prima victorie ├«ntr-un clasament open. Mihai a urcat ┼či el pe podium ├«n cadrul competi┼úie la Clasa Sport. ├Än total MIMI a ob┼úinut aici 3 victorii din tot at├ótea posibile ┼či alte 3 clas─âri pe podium. De asemenea, ├«ntr-un clasament virtual al Super Rally, Drago╚Ö ╚Öi Horia au terminat pe locurile 4, respectiv 5. Cei doi debutan╚Ťi au ob╚Ťinut aceste rezultate ├«n lupta cu ceilal╚Ťi 47 de participan╚Ťi.

P├ón─â la finalul anului, MIMI EVO va continua un sezon cu aproape 20 de particip─âri ├«n competi┼úii. Andrei Barbu va fi ├«n postura de pilot pentru cursele de coast─â, Horia Platona ca principal pilot pentru competi┼úiile de Super Slalom, dar ┼či particip─âri cu invita┼úi speciali ├«n Campionatul Na┼úional de Vehicule Electrice.

Următoarea competiţie este programată chiar în acest weekend (25-26 iunie): Trofeul Harghita în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, încă o dată cu Horia Platona la comenzi.

Sursa: BMWCiteste continuarea pe www.promotor.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cum se vor putea înscrie antreprenorii în programul Start-up Nation

Urmatoarea stire

Germania ia ├«n considerare na╚Ťionalizarea unui segment din conducta Nord Stream 2

Stiri pe aceeasi tema