Puya, despre decesul fratelui său: “Nu pot să-i șterg numărul din telefon”


Cu toate acestea, recent, Puya a declarat pentru Antena Stars că este un moment în viața lui peste care nu a putut trece. Artistul a vorbit pentru sursa menționată mai sus despre decesul fratelui său. Chiar dacă evenimentul tragic a avut loc în urmă cu 10 ani, artistul a mărturisit că a fost ceva care l-a marcat.

Puya, despre decesul fratelui său

Rapper-ul a vorbit despre eveniment și a dat de înțeles că a fost unul dintre cele mai dure evenimente din viața sa.

În anul 2012, Puya a aflat prin telefon că fratele lui a murit în Italia, acolo unde se afla pentru a munci. Vestea tragică i-a dat viața peste cap, mai ales că nu se aștepta nimeni la așa ceva.

“El era în Italia, lucra acolo și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce, mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită. Uneori suna și nu puteam să îi răspund, mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Putea avea probleme și nu avea cui să i le spună”, a mărturisit Puya la Antena Stars.

Puya a mai declarat de asemenea că decesul fratelui său a declanșat în el o teamă foarte mare. El s-a pus cumva în locul părinților lui: “Nu pot să îi șterg nici numărul din telefon. Eu nu aș vrea să mi se întâmple mie așa ceva, să moară copilul. E frica mea cea mare”.

Puya și Melinda, despre aventura America Express

Aventura supremă, care poartă 9 echipe de vedete pe un traseu încărcat de adrenalină și misuni ce par imposibile, vine la Antena 1 cu o premieră maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30.

Telespectatorii vor urmări experiența memorabilă a concurenților de-a lungul a peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Pe Drumul Aurului pornesc și Puya, împreună cu soția lui, Melinda. Cei doi parteneri, care au un mariaj de 12 ani și sunt părinții a trei fete, mărturisesc că au intrat în această competiție cu convingerea că… provocările vor fi mai ușoare! Dar experiența de la fața locului i-a surprins.

”E mult mai greu decât ne așteptam! Chiar și faptul că schimbi atâtea locuri și atâția oameni într-o singură zi te zăpăcește. Mă simt ca un omuleț dintr-un joc pe computer. Dar, în același timp, faptul că vezi atâtea locuri noi face parte din frumusețea acestei experiențe… Cam 70% din locurile pe care le-am văzut sunt superbe – și ca arhitectură. Străzile arată într-un anumit fel, parcă sunt oprite în timp, zici că acum au plecat conchistadorii de-acolo. Plus că oamenii sunt foarte de treabă. Nu mă așteptam să fie așa”, a declarat artistul.

Cât privește cele mai grele provocări cu care s-au confruntat, Puya a spus: ”Toată lumea are grija cazării. E destul de greu să convingi un om să te primească la el în casă. Dar și la autostop e foarte problematic, mai ales dacă ai de parcurs 100 de kilometri, e foarte greu de găsit un șofer care să te ducă fix acolo unde vrei tu. Unde mai pui că trebuie să sari peste niște orașe care sunt periculoase: nu trece pe acolo, nu te caza dincolo, că acolo a fost omorât un om. Deci trebuie să facem un slalom printre pericole. Să-ți spună cineva că nu e bine să ieși după 8 seara din casă, asta spune ceva despre situația de aici”.

Cel mai greu moment trăit de Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express: „Am vrut să ne întoarcem”…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Videoclip: Måneskin – GOSSIP ft. Tom Morello

Urmatoarea stire

De ce nu sunt niciodată reduceri la Primark, de fapt. La ce trebuie însă să fii atent ca să prinzi cele mai bune prețuri

Stiri pe aceeasi tema