Putin a declarat că îl preferă pe Biden decât pe Trump la Casa AlbăPutin a declarat că îl preferă pe Biden la Casa Albă, decât pe Trump, fiind un candidat favorabil în ceea ce privește interesele Rusiei.Putin a respins îngrijorările că Biden nu mai e în stare să conducă SUA. Mandatul lui Trump din 2017 până în 2021 a fost învăluit de acuzații că i-a arătat prea multă simpatie lui Putin.

Putin a spus că Joe Biden ar fi un președinte american mai bun în ceea ce privește Rusia decât Donald Trump și a respins îngrijorările privind vârsta omologului său și eligibilitatea sa pentru funcție, scrie Financial Times.

Comentariile lui Putin sunt primele privind alegerile prezidențiale din acest an, pe măsură ce tensiunile dintre Democrați și Republicani cresc pe fondul eforturilor Casei Able de a trimite mai mult ajutor militar în Ucraina.

Întrebat într-un interviu la televiziunea de stat pe cine ar alege dintre Biden și Trump, Putin a spus că liderul american în funcție este „mai experimentat, predictibil și un…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema