Protestul transportatorilor și fermierilor continuă, pentru a șasea zi consecutiv. Premierul Marcel Ciolacu, ședință de urgență cu miniștrii implicați în negocieri


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

A șasea zi de proteste în România. Traficul este perturbat pe mai multe drumuri din țară de mai multe camioane ale transportatorilor rutieri care protestează, circulând cu viteză minimă, informează Antena3.

După ce forțele de ordine i-au blocat pe manifestanți timp de cinci zile la intrările din București, mulți și-au lăsat utilajele și au hotărât să vină în Capitală cu mașinile personale. 

Nemulțumiți că negocierile purtate cu reprezentanții Guvernului au eșuat, transportatorii au înconjurat aseară clădirea Parlamentului. La protest s-au alăturat și mai mulți bucureșteni. 

Protestele au continuat și în mai multe județe din țară. Protestatarii au blocat străzile și cele…

Citeste continuarea pe www.activenews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Bogdan Stoica: O distopie adorabilă

Te preocupă războiul, inflația, costul energiei, poluarea? Treaba ta. Noi, țara, avem alte treburi. Îți povestesc una dintre…