Protest al angajaților CFR, în fața Ministerului Transporturilor. Ce se poate întâmpla cu transportul feroviar



Angajații CFR au ieșit la protest în fața Ministerului Transporturilor, pe motiv că salariile sunt prea mici. Sindicaliștii sunt nemulțumiți de salarii pe care le primesc. Ce modificări ar putea suferi căile ferate?


In articol:


Angajații CFR au ajuns din nou în fața Ministerului Transporturilor, acesta fiind deja cel de-al doilea protest din acest an.

Nemulțumirea sindicaliștilor e legată de salariile prea mici. 

„Locomotivele și vagoanele nu pot asigura nici măcar jumătate din ceea ce ar trebui”

„Prima și cea mai importantă cerință a noastră este aplicarea statutului personalului feroviar, fără de care nu ne mai putem continua activitatea.
Altă nemulțumire ar fi legată de salarii. Bugetul nu a fost aprobat și nici nu avem vreo informație că s-ar aproba.

La ora actuală locomotivele și vagoanele nu pot asigura nici măcar jumătate din ceea ce ar trebui, pentru călătorii din Români a”, a transmis un protestatar.

Citește și: Proteste ale taximetriștilor, în toată țara din cauza nemulțumirilor legate de ride sharing

Citeste si: „Din viață trebuie să înveți”. Ernest, expert în trădări în dragoste, spune cât de tare doare, de fapt, să suferi din iubire la „40 de întrebări cu Denise Rifai”- kanald.ro

Citeste si: ”Am umblat la toți medicii posibili” Cu ce problemă de sănătate se confruntă fiul lui Haziran și al lui Luis Gabriel? Doar o operație îl mai poate vindeca- wowbiz.ro

Peste 100 de protestatari au ajuns în fața Ministerului Transporturilor. Jandarmii au pus garduri de protecție în zonă. 

Proteste ale taximetriștilor în toată țara, din cauza nemulțumirilor legate de ride sharing

Taximetriştii din toată ţara protestează astăzi, 20 iunie, nemulțumiți că și-au pierdut o mare parte din clientelă.

Taximetriştii  din toată ţara protestează astăzi, 20 iunie 2023. Taxiurile vor purta panglici tricolore la oglinzile retrovizoare şi antena taxi, iar sloganurile şi banerele vor fi puse pe geamurile laterale spate şi lunetă, potrivit Antena 3 CNN. 

Șoferii de taxi sunt nemulţumiţiti de faptul că au pierdut o mare parte din clientelă din cauza şoferilor de ride sharing. Aceștia spun că activitatea acestora este reglemetată preferenţial şi au mult mai multe avantaje în comparaţie cu ei. 

Citește și: Controversele Hidroelectrica: Trei facturi în patru zile pentru clienți, acoperind retroactiv lunile ianuarie, februarie și martie

La inițiativa pornită de către ANPOTRT Filiala Cluj s-au alăturat 29 de oraşe din ţară: Alba Iulia, Arad, Adjud, Aiud, Bacău, Baia Mare, Bucureşti, Blaj, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Craiova, Făgăraş, Focşani, Galaţi, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Piteşti, Sibiu, Suceava, Iaşi, Târgu Jiu, Tulcea, Timişoara, Mediaş, Ocna Mureş, Ploieşti, Sebeş și Sighişoara. 

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema