Prognoza meteo. Se rup cerurile în toată ţara, iar la munte vom avea lapoviţă şi ninsori. Umbrela, accesoriu obligatoriu şi la BucureştiPrognoza meteo MARTI
În Țară

Vremea se va răci față de zilele precedente, mai accentuat în vestul, centrul și nordul teritoriului, însă valorile termice se vor situa în continuare peste mediile multianuale specifice acestei date. Cerul va avea înnorări. Va ploua în cea mai mare parte a Transilvaniei și în nord-vestul Moldovei, precum și în zonele montane aferente, unde se vor acumula cantități de apă de 15…25 l/mp, iar izolat de 30…35 l/mp. Noaptea, trecător în zonele mai joase de relief din Transilvania și Moldova se vor semnala precipitații mixte.

La altitudini mai mari de 1500 m, în Carpații Orientali și în Carpații Meridionali, îndeosebi pe parcursul zilei vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, local consistent. Ploi, în general de 5…10 l/mp, se vor semnala pe arii relativ extinse și în restul regiunilor, iar în Carpații Occidentali, în zona înaltă treptat vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare….

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema