PROGNOZA METEO. Lapoviţă şi ninsoare la munte, vijelii cu tunete şi fulgere în aproape toată ţaraPROGNOZA METEO  MARTI

TARA
Vremea va fi deosebit de rece în majoritatea zonelor, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 18 grade, iar cele minime între 0 şi 10 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei spre -3…-2 grade. Înnorãrile vor fi temporare şi va ploua slab, local în sud-est, sud-vest şi la munte şi izolat în rest. În Carpaţii Meridionali şi Orientali la altitudini în general de peste 1700 m vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificãri (rafale în general de 40…50 km/h) în jumãtatea de sud a ţãrii şi pe arii restrânse în rest. Noaptea pe alocuri vor fi condiţii de ceaţã, iar în Maramureş, Transilvania şi Moldova şi de brumã.
BUCURESTI
Vremea va fi deosebit de rece, cu o temperaturã maximã de 14…16 grade şi o minimã de 5…7 grade. Cerul va avea înnorãri, mai persistente pe parcursul zilei, însã condiţiile pentru ploi slabe vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificãri în prima jumãtate a intervalului (rafale de 40…45 km/h).

Vremea EXTREMĂ a făcut PRĂPĂD în ţară. Potop cu grindină şi tornade, oamenii avertizaţi prin Ro-Alert să stea în case

PROGNOZA METEO MIERCURI

TARA
Valorile de temperaturã diurne vor creşte uşor în vest, dar în cea mai mare parte a ţãrii vremea va fi cu mult mai rece decât în mod obişnuit. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 20 de grade, iar cele minime între -3 şi 11 grade. Cerul va avea înnorãri, pe alocuri va ploua slab în zona montanã şi izolat în rest, cu o probabilitate mai mare în regiunile estice şi sud-estice. La munte, la altitudini mari, vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sud-vest şi pe crestele montane. Noaptea, vor fi condiţii de ceaţã, iar pe spaţii mici în Maramureş, Transilvania şi Moldova şi de brumã, anunţă ANM.
BUCURESTI
Vremea se va menţine deosebit de rece. Cerul va avea înnorãri temporare, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 5…7 grade.

PROGNOZA METEO JOI

TARA
Deşi valorile de temperaturã vor continua sã creascã uşor, vremea se va menţine mult mai rece decât specific în a doua decadã a lunii mai în aproape toatã ţara, doar în vest-nord-vest urmând a fi local apropiatã de cea normalã. Astfel, maximele se vor încadra între 12 şi 19 grade, uşor mai ridicate în Crişana şi în Maramureş, iar minimele vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade, mai mici în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 0 grade. Cerul va avea înnorãri persistente în Moldova şi temporare în celelalte regiuni. Va ploua slab şi trecãtor pe arii restrânse în est şi în sud-est, iar din orele serii probabilitatea pentru averse locale va creşte în sud-vestul teritoriului; la altitudini mari la munte, precipitaţiile vor fi…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema