Prognoza Accuweather pentru săptămâna 19-25 iunie


Meteorologii vin cu vești noi, pentru săptămâna 19-25 iunie 2023. A fost emisă prognoza Accuweather, iar potrivit informațiilor, la nivelul Capitalei vor fi temperaturi resimțite de 36 de grade Celsius. Iată toate detaliile mai jos, în articol.

Sunt vești noi, pentru săptămâna următoare, din partea meteorologilor. Prognoza Accuweather arată atât temperaturile care se vor înregistra în termometre, cât și temperaturile resimțite. În cursul zilei de luni, 19 iunie 2023, meteorologii transmit că în București se vor înregistra 28 de grade Celsius. Temperatura resimțită va fi de 31 de grade Celsius, iar umiditatea va fi la pragul de 45%. De altfel, potrivit prognozei, va fi furtună. Temperatura minimă va fi de 17 grade Celsius.

În cursul zilei de marți, 20 iunie 2023, va fi predominant însorit. Meteorologii transmit că vor fi 31 de grade Celsius înregistrate în termometre. Temperatura resimțită va fi aceeași. De altfel, umiditatea se va afla la pragul de 2%. Temperatura minimă va fi de 18 grade Celsius.

Miercuri, 21 iunie 2023, se vor înregistra 31 de grade Celsius, iar temperatura resimțită va fi de 32 de grade Celsius. Umiditatea ajunge la un prag de 25%, iar temperatura minimă va fi de 18 grade Celsius. Ziua se anunță însorită spre parțial noroasă.

Vezi și FENOMEN METEO NEMAIVĂZUT, ANUNȚAT DE ORGANIZAȚIA METEOROLOGICĂ MONDIALĂ. ÎNCĂLZIREA SE ACCELEREAZĂ, NU ÎNCETINEȘTE!

Cum va fi vremea în perioada următoare, potrivit meteorologilor Accuweather

Vezi și FENOMENUL METEO CARE APARE O DATĂ LA 100 DE ANI. TOCMAI A LOVIT ÎN PLIN, SUNT ȘI ROMÂNI AFECTAȚI

Prognoza Accuweather. Temperaturi resimțite de 36 de grade Celsius, în București

În cursul zilei de joi, 22 iunie 2023, prognoza Accuweather arată că vor fi 32 de grade Celsius. Temperatura resimțită, însă, va ajunge la pragul de 36 de grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 19 grade Celsius, iar umiditatea va atinge pragul de 1%. Va fi o zi însorită spre parțial noroasă, precum cea precedentă.

Ziua de vineri se anunță fără nori. Deși se vor înregistra 32 de grade Celsius în termometre, temperatura resimțită va fi de 35 de grade Celsius. Minima ajunge la 18 grade Celsius, iar umiditatea atinge pragul de 25%.

Weekendul 24-25 iunie 2023 se anunță perfect pentru ieșirile în oraș, având parte de două zile însorite. Sâmbătă, 24 iunie, se vor înregistra 31 de grade Celsius în termometre, iar temperatura resimțită va fi de 34 de grade Celsius. Minima ajunge la 18 grade Celsius. De altfel, duminică, 25 iunie, va fi o umiditate de 1%. Deși se vor înregistra 29 de grade Celsius în termometre, temperatura resimțită va atinge pragul de 34 de grade Celsius.

Sursă foto: Accuweather

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema