Profit de 152 de milioane lei, la nouă luni, pentru Transilvania Investments. “Trecerea pe plus a THR Marea Neagră, rezultatele foarte bune înregistrate de Aro Palace Brașov, dar și alte decizii implementate, au contribuit la rezultat”, explică Radu Roșca, președinte executiv al fondului. (P)


Transilvania Investments încheie primele nouă luni ale acestui an cu un profit net de 151,99 milioane de lei, cu 176% mai mare decât profitul înregistrat în trimestrul III al anului 2022. Rezultatele financiare pentru primele trei trimestre sunt direct influențate de creșterea performanței companiilor în care fondul de investiții este acționar majoritar.

La 30 septembrie a.c., veniturile nete ale Transilvania Investments cresc la 172,42 milioane lei, un salt pozitiv de aproape 136% comparativ cu aceeași dată a anului anterior. O pondere importantă în venituri o au dividendele încasate de la companiile din portofoliul Transilvania Investments, fiind remarcată creșterea dividendelor de la companiile în care fondul deține pachetul de majoritar.

“Schimbările aduse, în ultimii doi ani, în strategia de dezvoltare a companiilor în care suntem acționar majoritar, încep să dea roade. Trecerea pe profit a THR Marea Neagră, al cărei model de business s-a…

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema