Profesorii care nu au locuință în localitatea unde au postul vor beneficia de decontarea transportului – amendament votat în Comisia pentru Învățământ din Camera Deputaților


Cadrele didactice și personalul administrativ care nu au locuință în unitatea administrativ-teritorială unde au postul vor putea beneficia de decontarea transportului, de către angajator, conform unui metodologii aprobate prin ordin al ministrului Educației, reprezintă un amendament votat în Comisia pentru Învățământ din Camera Deputaților.

Art. 221 (1) – „Personalului didactic și administrativ din învățământul preuniversitar care nu dispune de locuinţă în unitatea administrativ-teritorială unde are postul i se decontează cheltuielile de transport de către angajator, din bugetul Ministerului, conform unei metodologii aprobate prin ordin al ministrului Educației.” – amendamentul votat.

Astfel, a fost adăugată o nouă literă la art. 134 (2): „d) Cheltuielile de transport pentru personalul din învățământul preuniversitar, care nu dispune de locuință în unitatea administrativ teritorială unde are postul.”

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema