Prof. Victor Alistar, fost membru CSM: „Nu am reușit să lămurim povestea cu protocoalele, dar am oprit aceasta sarabandă”Prof. Victor Alistar, fost membru CSM (Consiliul Superior al Magistraturii), a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta a declarat că nu s-a putut lămuri situația privind protocoalele semnate între serviciile de informații și structurile judiciare, dar tot a fost un câștig. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Nu am reușit să lămurim povestea cu protocoalele semnate între serviciile de informații și structurile judiciare. Până la un punct s-a realizat un raport al inspecției judiciare. Anexele conțineau informații clasificate. Am solicitat celui care a făcut clasificarea să o și declasifice, argumentând de ce. Nu s-au mai întors anexele respective și nu se putea discuta fără declasificare. Nu am putut să îl dezbatem”, a declarat Victor Alistar.

De asemenea, acesta a precizat că în momentul respectiv au fost denunțate toate protocoalele și s-au schimbat lucrurile. „Tot este un câștig. Nu am reușit să restabilim adevărul și să-l facem public, dar am reușit să oprim această sarabandă a colaborărilor pe lângă statul de drept și Constituție.”

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema