Procurorul brăilean Leu, șefa DNA Galați, iese LA PENSIE | Structura care se ocupă de corupția din județele Galați, Brăila și Vrancea, printre CELE MAI SLABE din țară | Leu se află la conducere din 2018 – stiri Braila


Alin CRISTEA

Serviciul Teritorial DNA Galați, structura care are în jurisdicție județele Galați, Brăila și Vrancea, va rămâne fără șef: procurorul brăilean Mihaela Leu (foto) iese la pensie.

Leu, aflată la conducerea DNA Galați de mai bine de cinci ani – mai exact din noiembrie 2018 – a depus cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, urmând ca Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii să se pronunțe pe 19 februarie. Practic, vorbim de o formalitate.

Serviciul teritorial Galați al DNA este, într-un top național, unul dintre cele mai slabe din punct de vedere al activității. Practic, unitatea de parchet, de când e condusă de procurorul brăilean Leu, nu a bifat mari dosare de corupție – cu inculpați de la vârful instituțiilor importante din județele Galați, Vrancea și Brăila – iar procentul achitărilor a fost ridicat în ultimii ani.

Mai mult decât atât, un record negativ…

Citeste continuarea pe debraila.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema