Procurorii renunță la acuzațiile împotriva lui Alec Baldwin, cu două săptămâni înainte de proces


Alec Baldwin a primit vești bune din partea procurorilor cu două săptămâni înainte de proces. Actorul a scăpat de acuzațiile în cazul morții directoarei de imagine Halyna Hutchins.

FOTO Profimedia

Actorul american a fost acuzat de omor prin imprudență și risca să primească o pedeapsă de 18 luni de închisoare. Procurorii care au anchetat accidentul mortal în care Alec Balwin a împușcat-o accidental pe platourile de filmare pe Halyna Hutchins, au decis să renunțe la acuzații. 

Decizia procurorilor a venit chiar mai devreme cu două săptămâni înainte de începerea procesului. Avocatul actorului a declarat că incurajează o anchetă adecvată a faptelor și circumstanțelor în care s-a petrecut accidentul, fiind mulțumit de decizia procurorilor. 

„Suntem mulțumiți de decizia de renunțare la acuzațiile împotriva lui Alec Baldwin și încurajăm o anchetă adecvată a faptelor și circumstanțelor acestui tragic accident”, a declarat avocatul său, Luke Nikas, relatează Digi24

Teribilul accident a avut loc pe data de 21 octombrie 2021. Alec Baldwin filma pentru producția “Rust” la o fermă din New Mexico. El a acționat o armă, care ar fi trebuit să aibă gloanțe oarbe, însă a tras cu un glonț real spre directoarea de imagine Halyna Hutchins. Și regizorul Joel Souza a fost rănit în acest accident.

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema