Probleme pentru unele locații World Class România. ANPC propune închiderea acestoraAutoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a propus, în urma unor controale extinse la 19 puncte de lucru ale operatorului World Class România SRL din Capitală, închiderea unor puncte. Conform informațiilor furnizate de ANPC, comisarii de protecția consumatorilor au descoperit nereguli care au determinat propunerea de închidere temporară pentru o perioadă de 6 până la 12 luni pentru trei dintre locațiile operatorului.

Punctele de lucru propuse pentru închidere sunt situate în Calea 13 Septembrie nr. 90, sector 5, Str. Barbu Văcărescu nr. 164A, sector 2, şi Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 33A, sector 3.

În urma unui control riguros desfășurat miercuri, autoritățile de protecția consumatorilor au luat decizii ferme cu privire la operatorul World Class România SRL. Pe lângă propunerea de închidere temporară a trei locații pentru o perioadă de 6 până la 12 luni, comisarii au mai propus oprirea temporară a prestării serviciilor…

Citeste continuarea pe romanialibera.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema