Problema care îl macină pe Elias Charalambous, după OțelulLa finalul meciului Oțelul Galați – FCSB 0-2, din etapa a treia a Superligii, Elias Charalambous a fost întrebat, așa cum era de așteptat, și despre evoluția avută de Vlad Chiricheș în această partidă, prima a sa de la revenirea la echipa roș-albastră, în care a fost chiar titularizat.

Problema care îl macină pe Elias Charalambous, după Oțelul – FCSB 0-2! Sigur nu îi va pica bine lui Gigi Becali să îl audă ce a descoperit la Galați. Bonus: anunț despre Tavi Popescu şi Vlad Chiricheş

În prima parte a jocului, căpitanul naționalei României a fost aproape de un autogol și a fost înlocuit în minutul 64 cu Denis Haruț. La final, Charalambous s-a arătat mulțumit de prestația sa și a explicat că a decis să îl înlocuiască din rațiuni ce țin de nivelul său de pregătire fizică din acest moment.

Pe de altă parte, tehnicianul cipriot s-a arătat îngrijorat de faptul că, potrivit spuselor sale, jucătorii săi au arătat la un moment dat un oarecare picaj din punct de vedere mental. Nu în ultimul rând, Charalambous a vorbit și despre Tavi Popescu, autorul unui gol de senzație la Galați. 

„Aș vrea să îi felicit pe jucătorii mei pentru efortul depus, știam că nu va fi ușor, trebuia să înfruntăm o echipă care se apără destul de bine, am avut răbdare, în special în prima repriză, până să marcăm. Trebuia să marcăm mai mult ca să închidem jocul. Nu am înțeles de ce au picat un pic jucătorii din punct de vedere psihic la un moment dat, nu îmi dau seama de ce, trebuie să caut niște răspunsuri, dar important este că am luat cele trei puncte.

Tavi (Popescu) e un jucător de mare calitate, încearcă să își păstreze forma de anul trecut, se pregătește bine, la fel ca ceilalți jucători. E clar că avem nevoie de toți jucătorii. Important este că avem jucători de mare calitate, v-am spus că trebuie să facem modificări, de asta avem jucători de calitate, să putem face astfel de schimbări. Ca să câștigăm jocurile trebuie să facem ceva bine, asta este important pentru noi, trebuie să ne gândim doar la victorii, jocul poate nu este cum ne dorim, dar important este să câștigi.

Am vorbit cu Chiricheș, pentru el a fost primul meci, a stat bine în teren, am avut o discuție cu el, nu am vrut să ne asumăm vreun risc, nu a mai jucat de mult. De mâine, ne vom concentra doar la asta (n.r. la meciul retur cu CSKA 1948 Sofia din Conference League), acum îi știm ceva mai bine pentru că am avut acel prim meci, va depinde de atitudinea pe care o să o avem, plecăm de la 1-0, dar am văzut că este o echipă de calitate. Nu suntem favoriți, totul este deschis, avem un meci retur și trebuie să rezolvăm această calificare. Aș vrea să le mulțumesc suporterilor că au fost alături de noi și ne dorim să îi avem pe toată durata campionatului”, a spus Elias Charalambous la finalul partidei Oțelul Galați –…

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema