Proaspăt căsătoriți au rămas fără darul de nuntă


Doi tineri care au plecat să muncească în Anglia imediat după nuntă au rămas fără 120.000 de euro și peste 1 kilogram de aur.


In articol:


Doi tineri din comuna băcăuană Parava au primit dar de nuntă 120.000 de euro. Din păcate aceștia nu s-au putut bucura de suma de bani căci la o săptămână după marele eveniment au fost jefuiți după un scenariu demn de filme.

Înainte de a acționa hoții au tăiat telecomunicațiile pe o rază de zeci de kilometri.

Casa avea un sistem de supraveghere performant

După nuntă, mirii s-au întors la muncă în Marea Britanie. Stăteau fără nicio grijă deoarece știau că locuința lor avea un sistem de supraveghere performant și aveau un contract cu o firmă de pază.

Spargerea a avut loc noaptea. Hoții au oprit alimentarea cu energie a casei și după au spart seifurile cu bani și aur.

Citeste si: Fotbalistul care a bătut o bătrână, pentru a-i lua pensia, vrea să fie eliberat din închisoare

„S-au luat în jur de 120.000 de euro, plus un kilogram și jumăte de aur. Aveam alarme la dispecerat, aveam goarne. S-au dus la relee şi au tăiat comunicaţia de la telefon. Au tăiat Internetul şi lumina şi tot satul nu mai avea lumină, Internet şi comunicare telefonică. Au pus spumă pe goarne să nu audă vecinii şi au făcut discret planul”, a spus unul dintre păgubiți pentru ProTv

După spargerea dată de hoți, tatăl unuia dintre păgubiți a fost anunțat de către o rudă apropiată că locuința pare să fi fost călcată de hoți. Aceștia au solicitat ajutorul Poliției. Ținând cont de faptul că nu trecuse mult timp de la nuntă, se crede că hoții au mers la pont.

Înainte de a da spargerea, hoții au tăiat telecomunicațiile din întreaga zonă. Totodată, pe camerele de supraveghere hoții au dat cu spumă pentru a se asigura că nu vor fi găsiți. Au tăiat curentul și au intrat în casă, de unde au furat bunurile cuplului.

În acest caz, oamenii legii din Bacău au deschis un dosar penal pentru furt calificat.

Citeste si: VIDEO- Un vasluian a ajuns viral pe internet după ce a furat dintr-un magazin, chiar sub ochii vânzătoarei: ”A dat omul bună ziua?”

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Momentul emoționant când un profesor din Ucraina revine în sala de clasă direct de pe front VIDEO

Urmatoarea stire

Decizia luată de Prințul Harry pentru priveghiul Reginei Elisabeta. Se va întâmpla sâmbătă

Stiri pe aceeasi tema

Urări de Sfântul Nicolae

Ziua Sfântului Nicolae este sărbătorită în fiecare an pe 6 decembrie în țările creștine occidentale și pe 19…