PRO TV o îngroapă definitiv pe Dana Budeanu! Este cea mai cruntă lovitură pentru vedetă. Nu se aștepta la așa ceva


Dana Budeanu a primit o veste extrem de proastă din partea PRO TV. Creatoarea de modă a fost înlocuită în cadrul emisiunii de unde a fost dată în urmă cu trei ani. Vedeta nu se aștepta la o asemenea lovitură cruntă.

Dana Budeanu obișnuia să prezinte rubrica de modă din cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, însă creatoarea de modă a fost dată afară de la PRO TV. Acest lucru se întâmpla în urmă cu trei ani, iar postul de televiziune din Pache Protopopescu de abia acum a găsit un înlocuitor pentru Dana Budeanu.

Mai precis, este vorba despre Neculai Stanciu, cel care va fi noul prezentator al rubricii de modă din cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Noul prezentator al rubricii este personal stylist / shopper și creator de conținut. De asemenea, el este și unul dintre puținii bărbați care fac astfel de postări în mediul online. Prezentatorul pune foarte multă pasiune în ceea ce face, lucru care se poate vedea extrem de ușor din ținutele pe care le pune la punct.

,,Fac ceea ce îmi place. Și poate din acest motiv totul e plăcut în meseria mea. Chiar și când merg prin magazine să fac shopping pentru clienții mei și plec cu mâinile pline de pungi cu haine. Pentru că știu că după, tot cu aceleași mâini voi realiza cele mai cool și inspiraționale propuneri de ținute”, a declarat personal stylist-ul acum ceva timp într-un interviu acordat blogger-ului Lavinia Floroiu.

Motivul pentru care Dana Budeanu a fost dată afară de la PRO TV

Dana Budeanu părea de neînlocuit în cadrul acestei emisiuni, asta până când creatoarea de modă a luat în râs inițiativa „Dăruiește viață”, cea care a reușit să construiască un spital în Capitală pentru copiii bolnavi de cancer, din donații.

La vremea respectivă, PRO TV a anunțat că nu se asociază cu astfel de principii, așa că Dana Budeanu și-a putut lua adio de la job-ul de prezentator în cadrul emisiunii „Vorbește lumea„.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O Cursă Wizz Air Spre Polonia, Primul Zbor Din Ucraina Din Luna Aprilie

Urmatoarea stire

UE aprobă un împrumut de 5 miliarde de euro pentru Ucraina

Stiri pe aceeasi tema

“Nu te împart cu nimeni”

A cunoscut din plin suferința. A fost diagnosticată cu o boală gravă și doar a minune a făcut…