PRO TV a semnat cu cea mai controversată blondă din showbiz

PRO TV a pus mâna pe ”prospătura” din lumea bună a Capitalei! Bia Khalifa a semnat cu trustul media pentru a apărea în reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații-bombă cu privire la participarea blondinei în emisiunea cu care PRO speră să „rupă gura târgului”! 

„Fosta” lui Dani Mocanu a intrat în atenția publicului dinainte să ajungă la vârsta majoratului. Având o relație controversată cu manelistul, Bia Khalifa și-a înfruntat teama și a spus adevărul, pe atunci, despre povestea pe care a trăit-o încă de pe la 15 ani jumătate.

Timpul a trecut, iar Bia Khalifa, pe numele său real Bianca Niculai, a reușit să depășească acea perioadă din viața ei și s-a „infiltrat” în televiziune, participând la celebrul show de la Antena 1, iUmor.

Surpriza abia acum vine, căci sursele CANCAN.RO dezvăluie faptul că șefii PRO TV au pus ochii pe Bia Khalifa, iar, după îndelungi discuții, au convins-o să participe în show-ul TV scos din grilă acum 7 ani. 

Bia Khalifa concurentă în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”?! / (Sursa: Instagram)

Bia Khalifa, în poziția de concurentă

Este cunoscut faptul că Bia Khalifa are numai 8 clase, în schimb are conturile pline! Cu ajutorul corpului fără defecte, dar și ajustat de medici, blondina reușește să producă venituri generoase.

Aspectul său fizic a ajutat-o să facă destul de multe cuceriri în rândul bărbaților cunoscuți în media.

Relația dintre Bia Khalifa și Tudor Sișu a fost cunoscută de public, la fel de cunoscută precum povestea dintre Tristan Tate și blondină, poveste cu iz de scandal am putea spune, după ce s-au „duelat” cu privire la inițierea unei conversații dintre ei. (Vezi detalii AICI)

Totuși, iată că nu a reușit să impresioneze doar bărbați cunoscuți și potenți, ci a impresionat chiar și sefii din PRO, fermecați de abilitățile ei și convinși că se va descurca excelent în exotica Republică Dominicană.

Bia Khalifa, într-un show TV la PRO / (Sursa: Instagram)

(VEZI ȘI: Destăinuirile șocante făcute de Bia Khalifa. Ce s-a întâmplat, după ce Connect-R ar fi abordat-o)

Bia Khalifa „colega” lui Bogdan de la Ploiești

Alături de Bia Khalifa, în emisiunea de tip reality l-am putea vedea și pe Bogdan de la Ploiești, el fiind la doar un pas de trecerea de la statutul de manelist cu milioane de vizualizări pe Youtube, la cel de vedetă TV, așa cum vă dezvăluiam zilele trecute în exclusivitate.

(CITEȘTE AICI: Trustul din Pache Protopopescu s-a înțeles cu unul dintre cei mai ascultați interpreți. Cine este manelistul cu Ferrari acontat de PRO TV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Jeff Bezos critică apelul lui Biden care cere ca benzinăriile să reducă preţurile

Urmatoarea stire

Steliano Filip ar putea să rămână la Dinamo: „Da! De ce nu?”

Stiri pe aceeasi tema

”E gândită de mulți ani”

Maria Constantin (35 de ani) trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista a fost cerută în…