Prințul William a dezvăluit un fapt surprinzător despre fiul său, Prințul George. Ce fel de muzică ascultă la nouă ani


  • Prințul William și Kate Middleton i-au salutat pe cei prezenți la concertul de încoronare și la Big Lunch.
  • Deși prințul George are doar nouă ani, și el a jucat un rol important în ziua încoronării.
  • Sarcina Prințului George a fost de a se asigura că Regele Charles al III-lea nu se va împiedica de una dintre robele sale.

În timpul unei plimbări de duminică înainte de marele concert de încoronare de la Castelul Windsor, Prințul William a dezvăluit un fapt surprinzător despre fiul său în vârstă de nouă ani, Prințul George, relatează The New York Post.

Vorbeam despre genul de muzică pe care o facem în Rock Choir și Will ne spunea că în casa lor au gusturi muzicale foarte diverse, iar George este foarte pasionat de AC/DC și Led Zeppelin”, a declarat Caroline Mulvihill, membră a Rock Choir, pentru PA, potrivit The Mirror. A fost destul de interesant să aud asta”, a adăugat ea.

Plimbarea neanunțată a avut loc în Windsor, prințul William și soția sa, Kate Middleton, salutându-i pe cei prezenți la concertul de încoronare și la Big Lunch, o sărbătoare a marelui eveniment, potrivit publicației. Sâmbătă, regele Charles a fost proclamat oficial monarh în timpul unei ceremonii istorice la Westminster Abbey.

Aceasta a simbolizat transferul oficial al puterii către el după moartea regretatei sale mame, regina Elisabeta a II-a, în septembrie anul trecut. Deși prințul George are doar nouă ani, și el a jucat un rol important în această zi, având un rol cheie în calitate de Page of Honour” în cadrul ceremoniei.

Sarcina Prințului George a fost de a se asigura că Regele Charles al III-lea nu se va împiedica de una dintre robele sale lungi în timp ce pășește pe culoar la Catedrala Westminster.

Citește și

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Pentru sportivii ruși miroase rău

Sancţiunile sportive impuse Rusiei şi Belarus din cauza invaziei Ucrainei trebuie să fie menţinute cu fermitate şi în…