Prințul Harry și Meghan renunță la numele de familie Windsor? Ce schimbare majoră vor să facă


Prințul Harry și Meghan Markle ar fi pregătiți pentru o schimbare de nume! Ei și-ar dori să aibă mult mai multe în comun cu regretata Prințesă Diana, să-i ia numele de familie – Spencer!

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi purtat unele discuții despre “renunțarea la numele de familie Windsor” în cadrul unui rebranding major. În urma acestei posibile schimbări, ducele și ducesa de Sussex ar putea adopta titlul Spencer, în semn de recunoaștere pentru regretata mamă a Prințului Harry, Prințesa Diana. 

Afirmațiile privind un potențial rebranding al cuplului, care a renunțat la îndatoririle regale în urmă cu trei ani, au început atunci când s-a confirmat că înțelegerea lor cu Spotify a luat sfârșit săptămâna trecută. Odată cu desființarea contractului lor de mai multe milioane de lire sterline, autorul regal Tom Bower a declarat că cei doi ar putea fi gata să-și schimbe numele, scrie express.co.uk. În urma acestei schimbări, atât Meghan Markle, cât și Prințul Harry ar urma să poarte numele de fată al răposatei lui mame – Spencer.

Tom Bower a discutat despre această posibilitate la GB News, spunând: „Ceea ce este cu adevărat interesant în rebranduirea familiei Sussex, este că Meghan Markle a decis că adevăratul ei obiectiv în viață este să fie Prințesa Diana.

Asta a fost întotdeauna pasiunea ei, asta a fost și pasiunea lui Harry, iar Meghan Markle a mers până într-acolo încât a sugerat că ar trebui să renunțe la numele Windsor și să ia numele de familie Spencer.

Astfel, ea ar fi Meghan Spencer, noua Diana”. Tom Bower a mai susținut că el crede că s-a “discutat deja” cu alții, Ducele de Sussex urmând să preia “și numele mamei sale”. El a spus: „Au discutat nu doar între ei, ci și cu alții. Ei au încercat în mod activ să se remarce ca Harry și Meghan Spencer.

Și el ar lua numele mamei sale. Este vorba de despărțire. De asemenea, ar renunța la titlul de Sussex”.

Foto: Getty Images, Profimedia

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

7 teme de design într-o gamă

Cu toții avem propriile preferințe în materie de design interior. Odată cu schimbarea trendurilor sau pur și simplu,…