Prințul Harry și Meghan Markle, considerați eroi în lupta împotriva rasismului. Ce premiu urmează să primească cei doi


Prințul Harry și Meghan Markle vor fi premiați de Kerry Kennedy pentru curajul lor de a lupta împotriva rasismului de la Casa Regală. Totul se întâmplă în urma interviului pe care cei doi s-au acordat celebrei Oprah, interviu în care au scos la lumină toate lucrurile îndurate la palat. 

Meghan Markle nu a fost niciodată privită cu ochi buni la Casa Regală. Cu o viață amoroasă controversată și divorțată fiind, soția Prințului Harry a fost acceptată cu greu în familie, iar încălcarea protocolului regal din mai multe punct de vedere i-a adus numai critici. După ce s-au separat de Casa Regală, Harry și Meghan au încercat să-și traseze un nou drum în viață, unul pe care nu aveau loc comentariile rasiste, diferențele dintre oameni și protocolul strict. 

Lupta lor împotriva rasismului va fi răsplătită

Lumea s-a zguduit atunci când Prințul Harry și Meghan Markle au acordat un interviu pentru Oprah în cadrul căruia au povestit totul despre ceea ce au trăit la palat, în interiorul Casei Regale.

Momentul în care Meghan a rămas însărcinată cu Archie a fost și cel în care au apărut întrebări de tot felul cu privire la nuanța pielii pe care o va avea bebelușul ei și al Prințului Harry. Deranjată de cele întâmplate, Meghan nu a uitat, așa că a profitat de ocazie și a spus totul în cadrul interviului respectiv. 

Timpul a trecut, iar revolta celor doi cu privire la comentariile rasiste, dar și „dezlipirea” de Familia Regală nu au trecut nerăsplătite. Prin intermediul fundației pentru drepturile omului, Robert F. Kennedy, Meghan și Harry vor primi o distincție pentru poziția eroică pe care au adoptat-o împotriva rasismului din monarhie. 

Citește și – Meghan Markle, criticată dur de Whoopi Goldberg: „Le-a făcut pe alte femei să se simtă prost”

Evenimentul de premiere va avea loc pe data de 6 decembrie, atunci când Kerry Kennedy va fi cea care le va înmâna celor doi distincția. În această zi, Harry și Meghan vor urma să primească premiul „Ripple of Hope”, acordat anterior și lui Bull și Hillary Clinton. De acest premiu s-a mai bucurat și arhiepiscopul Desmond Tutu, notează dailymail. 

Prințul Harry și Meghan Markle, considerați eroi!

Despre cei doi soți, Kerry Kennedy a declarat că au avut un curaj moral în a contesta concepții din cea mai veche instituție din istoria Regatului Unit. Mai mult, i-a numit eroi.

„Puțini ar avea curajul să-și întrebe colegii, familia și comunitatea cu privire la structura de putere pe care o mențineau și asta este ceea ce au făcut Meghan Markle și Prințul Harry. 

Au mers la cea mai veche instituție din istoria Marii Britanii și le-au spus cu ce au greșit, că nu pot avea rasism structural în cadrul instituției, că nu puteau trece cu vederea în continuare problemele legate de sănătatea mintală”, a spus aceasta, despre cei doi soți.

Despre cifrele organizației caritabile pe care o conduce acum Kerry se vorbește cu transparență. Capitalul financiar este dezvăluit în documentele publicate de Serviciul de Venituri Interne al SUA. 

Deși organizația nu s-a mai bucurat de venituri mari în ultimii ani, salariul lui Kerry Kennedy a rămas unul constant, mai notează presa internațională. Sursa citată mai informează că în anul 2019 a fost înregistrată o scădere foarte mare a veniturilor, ajungând, de la 43 de milioane de dolari, la 18. 

„Scopul nostru caritabil este de a opera programe, cum ar fi protecția în spațiul civic, apărarea drepturilor LGBTQ+ și informarea educatorilor pentru a putea să ofere, la rândul lor, o educație corectă privind drepturilor omului, elevilor, care servesc interesul public. Ocazional, oferim sprijin financiar, iar asta face parte din activitatea noastră de program. Nu facem, însă, din asta un scop”, se arată în descrierea organizației.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Curs valutar BNR, joi, 24 noiembrie. Noi creșteri pentru euro și dolarul american?

Urmatoarea stire

Declaraţie comună adoptată de premierul Nicolae Ciucă şi omologul spaniol, Pedro Sanchez / Spania îşi reiterează sprijinul pentru integrarea României în Schengen

Stiri pe aceeasi tema