Prințul Harry și Meghan, accident ”aproape catastrofal” după ce au fost urmăriți de paparazzi două ore


Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au avut un accident de circulație aproape catastrofal, potrivit purtătorului de cuvânt al celor doi. Mașina în care se aflau la New York a fost urmărită îndeaproape de paparazzi. Lady Diana a murit în aceleași circumstanțe, în 1997.

Din primele infromații, se pare că mașina în care se aflau cei doi soți, dar și mama lui Meghan, a fost urmărită de ziariștii care doreau să le facă fotografii, aproximativ două ore, după ce Prințul și Meghan participaseră la o ceremonie de decernare a unor premii la New York, relatează Sky News.

Accidentul a fost la un pas de catastrofă, susține purtătorul de cuvânt al familiei.

„Această urmărire neobosită, care a durat peste două ore, a dus la multiple cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York)”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Departamentul de Poliție din New York (NYPD) nu a confirmat inițial acest incident, iar BBC nu a reușit să verifice afirmațiile purtătorului de cuvânt.

Incidentul ar fi avut loc după prima apariție publică a cuplului, după încoronarea regelui. Însoțiți de mama lui Meghan, Doria Ragland, ducele și ducesa de Sussex au participat la premiile Ms. Foundation Women of Vision Awards.

E. Stan

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema