Prințul Harry, Meghan Markle și mama acesteia, implicați într-o „urmărire aproape catastrofală cu paparazzi”. Ce s-a întâmplatPrințul Harry, Meghan Markle și mama acesteia, implicați într-o „urmărire aproape catastrofală cu paparazzi”, potrivit Reuters. Iată ce s-a întâmplat, potrivit presei internaționale.

Prințul Harry, Meghan Markle și mama acesteia, implicați într-o „urmărire aproape catastrofală cu paparazzi”. Ce s-a întâmplat

Prințul Harry, Meghan Markle, adică soția lui, dar și mama acesteia au fost „vânați” de paparazzi, fiind implicați într-o „goană aproape catastrofală cu mașina” pe străzile din New York, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al prințului, potrivit Reuters. Și nu a durat deloc puțin.

„Această urmărire, care a durat peste două ore, a avut ca rezultat mai multe cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi de pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York)”.

„Noaptea trecută, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală cu mașina, instigată de un grup de paparazzi extrem de agresivi”, a transmis purtătorul de cuvânt într-un comunicat.

Incidentul a avut loc după ce cuplul a participat la o ceremonie de decernare a premiilor organizată la New York de Fundația Ms. pentru femei. Meghan Markle a fost premiată pentru activitatea sa în cadrul acelui eveniment.

Prințul Harry a vorbit de nenumărate ori despre furia sa față presă, pe care o consideră vinovată de moartea mamei sale, prințesa Diana, care a fost ucisă când limuzina sa a fost făcută praf în timp ce fugea de paparazzi care o urmăreau la Paris.

 

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema