Prințesa Charlotte, comparată cu sora regelui, Prințesa Anne. Are o personalitate minunată, la nici 8 ani


Relația Prințesei Charlotte cu fratele ei mai mare, Prințul George, este comparată din ce în ce mai des cu cea dintre Prințesa Anne și Regele Charles.

Biograful regal Tom Quinn crede că singura fiică a Prințului și a Prințesei de Wales ar putea să calce pe urmele Prințesei Regale și să joace un rol similar cu cel pe care Anne îl joacă pentru Coroană și Regele Charles. În plus, personalitatea sigură de sine a Prințesei Charlotte a fost asemănată deseori cu cea a Prințesei Anne, a doua născută a Reginei Elisabeta.

Quinn a declarat următoarele pentru publicația Express.co.uk: „Prințesa Anne îl susține destul de mult pe Charles. Și ea este un personaj mai dur decât Charles, pentru că a știut dintotdeauna că nu va deveni monarh, în timp ce Charles a crescut cu această presiune. Cred că ceva similar se va întâmpla și în generația tânără”.

Autorul a mai spus că există cu siguranță o paralelă între Anne și Charlotte, care, la fel ca mătușa ei, pare să aibă deja o personalitate puternică, în ciuda faptului că nu are nici măcar opt ani.

„Pare mai sigură pe ea, mai centrată decât Prințul George”, continuă biograful.

Greutatea Coroanei, a continuat autorul, este probabil deja prezentă pe umerii celui de-al doilea în linia de succesiune la tron, după tatăl său, William.

George, în vârstă de nouă ani, este cât se poate de conștient de viitorul său rol datorită faptului că a fost inclus în evenimente limitate doar celor care se află în linie directă de succesiune la tron.

Mai mult, se spune că părinții lui George, Kate și William – în ciuda eforturilor de a le oferi copiilor lor o copilărie cât mai normală – i-au vorbit lui George despre viitorul lui rol într-un mod pe care îl poate înțelege și astfel încât să nu se simtă deja prea împovărat de destinul său.

Foto: Getty Images, Profimedia

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

5 remedii pentru sinuzită

Sinuzita poate fi cauzată de alergii, reacții autoimune sau infectarea cu diferiți patogeni cum ar fi bacterii, virusuri…