Prințesa Caroline, Charlotte Casiraghi și cumnatele acesteia au strălucit la Balul Rozelor din Monaco


Cel mai așteptat eveniment monden din Principatul de Monaco a avut loc aseară, cu participarea aproape integrală a familiei princiare.

Prințul Albert de Monaco și sora sa mai mare, Prințesa Caroline de Monaco, au fost gazdele Balului Rozelor, cel mai spectaculos eveniment caritabil organizat în Principat, gală ce a avut loc, ca în fiecare an, în Salle des Étoiles a clubului Sporting Monte-Carlo.

Tema de anul acesta a galei a fost Bollywood, una aleasă de Prințesa Caroline și de prietenul acesteia, designerul Christian Louboutin.

Prințul Albert și sora sa au fost însoțiți în seara cea mare de copiii lui Caroline, Andrea Casiraghi și soția sa, Tatiana Santo Domingo, Pierre Casiraghi și soția acestuia, Beatrice Boromeo, Charlotte Casiraghi și partenerul ei, Dimitri Rassam, și Prințesa Alexandra de Hanover și iubitul ei, Ben Sylvester Strautmann. 

Așa cum era de așteptat, Charlotte, Tatiana și Beatrice au fost cel mai bine îmbrăcate prezențe de la gala de aseară, una la care a absentat, ca de obicei, în ultimii ani, soția Prințului Albert, Charlene.

Conform celor scrise de ziarul italian Il Messaggero, soția lui Alberto nu este dorită de Caroline de Monaco la acest bal și nici ea, la rândul ei, nu-și dorește să participe la prestigioasa gală. 

Se spune că Charlene și cumnata sa, Caroline de Monaco, nu s-au înțeles niciodată pe deplin. Caroline consideră că comportamentul și felul de-a fi al soției lui Alberto sunt bizare, iar aceasta din urmă a fost mai mereu geloasă pe cumnata ei care, de la moartea mamei sale, Grace Kelly, în 1982, a primit rolul vacant de „Prima Doamnă a Principatului”. Și a continuat să se comporte ca atare, chiar și după ce Albert s-a căsătorit cu Charlene, în 2011.

Ei bine, tensiunile dintre cele două femei ar fi atât de mari, încât Caroline de Monaco și-ar dori să n-o întâlnească pe soția fratelui său la evenimentul organizat de ea în prestigioasa Salle des Etoiles din complexul Monte-Carlo Sporting. Și, cel puțin în ultimii trei ani, acest lucru nu s-a întâmplat.

Foto: Getty Images, Profimedia

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Jucătorii argentinieni continuă petrecerea şi…

Urmatoarea stire

“Fiul meu m-a numit trădătoare/ Rușii au fost distruși de Putin și la nivel psihologic/ Rusia se află acum într-o depresie profundă”

Stiri pe aceeasi tema