Prințesa Alexandra de Luxemburg, superbă la cununia civilă cu Nicholas Bagory! Imagini de la eveniment


Palatul Marelui Ducat de Luxemburg a anunțat logodna prințesei Alexandra cu Nicholas Bagory în noiembrie 2022.

Prințesa Alexandra de Luxemburg și Nicholas Bagory s-au căsătorit! Fiica de 31 de ani a Marelui Duce Henri și a Marii Ducese Maria Teresa de Luxemburg s-a căsătorit sâmbătă, 22 aprilie, cu logodnicul ei în cadrul unei ceremonii civile. Săptămâna următoare urmează cununia religioasă!

Sâmbătă, mirii au sosit în Place Guillaume, în inima capitalei, la ora locală 9.00, unde publicul fusese invitat să întâmpine cuplul. Ceremonia a început la Primăria orașului Luxemburg la ora 9:30, acolo unde Prințesa Alexandra și Nicholas, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit civil în fața familiilor lor.

După ce scurta ceremonie s-a încheiat, Prințesa Alexandra și mirele ei au ieșit din primărie pentru a saluta mulțimea. Împreună cu restul familiei regale, tinerii căsătoriți s-au îndreptat spre Palatul Marelui Ducat, acolo unde a avut loc o recepție privată.

Celebrările nu se vor încheia aici pentru fericitul cuplu, îndrăgostiții se vor căsătorii religios sâmbăta viitoare.

Palatul Marelui Ducat de Luxemburg a anunțat logodna prințesei Alexandra în noiembrie 2022 și a confirmat câteva săptămâni mai târziu că aceasta se va căsători în cadrul a două ceremonii în această primăvară. „Nunta civilă va avea loc pe 22 aprilie 2023, la Primăria orașului Luxemburg. Nunta religioasă va fi celebrată pe 29 aprilie 2023, în biserica Saint Trophyme din Bormes-les-Mimosas”, a precizat palatul într-un comunicat. „Cele două familii se alătură fericirii cuplului de logodnici, înconjurându-i cu afecțiunea lor”.

Alexandra este singura fiică a Marelui Duce Henri și a Marii Ducese Maria Teresa. Ea este în prezent a șaptea în linia de succesiune la tron.

Cine e soțul Prințesei Alexandra de Luxemburg

În presă s-au vehiculat multe amănunte despre trecutul lui Nicholas Bagory atunci când s-a aflat despre logodna sa cu Prințesa Alexandra în toamna lui 2022. Nicholas a fost crescut în Bretania, Franța, și a studiat științe politice și limbi clasice, înainte de a continua o carieră în proiecte sociale și…

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema