Prințesa Alexandra de Luxemburg, o mireasă fabuloasă! S-a căsătorit religios cu Nicholas Bagory


Fiica în vârstă de 32 de ani a Marelui Duce Henri și a Marii Ducese Maria Teresa de Luxemburg, Prințesa Alexandra, s-a căsătorit religios la Bormes-les-Mimosas, în Franța, sâmbătă.

Prințesa Alexandra de Luxemburg și Nicholas Bagory s-au căsătorit din nou! Fiica în vârstă de 32 de ani a Marelui Duce Henri și a Marii Ducese Maria Teresa de Luxemburg s-a căsătorit religios cu omul de afaceri în vârstă de 33 de ani, în cadrul unei ceremonii religioase care a avut loc sâmbătă în Bormes-les-Mimosas, Franța, scrie People.

La eveniment, mireasa a purtat o rochie foarte elegantă, la care a asortat un voal lung și bijuterii unicat. Pe cap a avut o tiara și bijuterii cu perle în urechi și la mâna stângă. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos, Nicholas Bagory a îmbrăcat un tuxedo elegant.

Prințesa Alexandra de Luxemburg și Nicholas Bagory au depus prima dată jurămintele în cadrul unei ceremonii civile la Primăria orașului Luxemburg pe 22 aprilie, unde primarul Lydie Polfer a ținut ceremonia. 

printesa alexandra de luxemburg s a casatorit civil  17 jpg

Palatul Marelui Ducat de Luxemburg a anunțat logodna Prințesei Alexandra în noiembrie 2022 și a confirmat câteva săptămâni mai târziu că aceasta se va căsători în cadrul a două ceremonii în această primăvară.

„Nunta civilă va avea loc la 22 aprilie 2023, la Primăria orașului Luxemburg. Nunta religioasă va fi celebrată pe 29 aprilie 2023, în biserica Saint Trophyme din Bormes-les-Mimosas”, a precizat palatul într-un comunicat.

Cine e Prințesa Alexandra de Luxemburg

Prințesa Alexandra este al patrulea copil și singura fiică a Marelui Duce Henri și a Marii Ducese Maria Teresa. Ea este în prezent a șaptea în linia de succesiune la tron, după fratele ei mai mare, Marele Duce Guillame, fiul lui de 2 ani, Prințul Charles, fiul nou-născut al acestuia, Prințul François, fratele ei mai mare, Prințul Félix, fiica lui de 8 ani, Prințesa Amalia, și fiul său de 6 ani, Prințul Liam. După Prințesa Alexandra la tron urmează fratele ei mai mic, Prințul Sébastien.

Cine e soțul Prințesei Alexandra de Luxemburg

În presă s-au…

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema