Prin ce greutăți a trecut Maria Ciobanu până s-a văzut la casa ei

Greutățile vieții au scopul de a ne întări și a ne pregăti pentru călătoria din această lume. După ce nu și-a putut vedea fiul mai bine de două decenii, Maria Ciobanu a fost inclusiv victima demolărilor de pe vremea comunismului. Consecințele aduse de pierderea casei au fost drastice. Căutarea unui nou cămin a însemnat o adevărată aventură pentru Maria Ciobanu.

După ce a fost dată afară din casă de două ori, interpreta de muzică populară și-a găsit liniștea într-o locuință modestă. Nu numai divinitatea a fost cea care i-a luminat drumul spre o cale mai bună, ci și actualul soț, Mircea Cîmpeanu.

Maria Ciobanu, o viață dedicată scenei (Foto: Facebook)

Bărbatul a susținut-o din prima clipă pe cântăreața de folclor, atât moral, cât și financiar. Maria Ciobanu a fost nevoită, totuși, să ia bani cu împrumut, pentru a-și putea obține o locuință.

(CITEȘTE ȘI: CUM A ÎNCEPUT MAREA POVESTE DE DRAGOSTE DINTRE ION DOLĂNESCU ȘI MARIA CIOBANU)

„Când ne-om duce amândoi, casa o să îi rămână Cameliei”

Ca să evite eventualele neînțelegeri ulterioare, interpreta de muzică populară și-a făcut deja testamentul, iar casa respectivă îi va rămâne Cameliei, fiica din a doua căsătorie a artistei.

„Un moment greu a fost când mi-a demolat casa, când m-am mutat în alta și m-a dat afară și de acolo. Dumnezeu m-a ajutat și m-a întărit să trec peste toate.

Mircea Cîmpeanu a fost alături de mine și m-a ajutat să mă mut într-o altă casă, unde am stat 23 de ani. În 2004 ne-au dat afară și am găsit căsuța asta.

Nu aveam bani să o cumpăr, dar am împrumutat. Eu cu Cîmpeanu suntem foarte fericiți de cuibul acesta pe care îl avem pentru bătrânețe.

Când ne-om duce amândoi, casa o să îi rămână Cameliei. Ea va moșteni această căsuță modestă”, a povestit Maria Ciobanu, la Antena Stars.

Potrivit lui Dragoș Dolănescu, averea totală a Mariei Ciobanu ar depăși două milioane de euro. Bunurile ar urma să se împartă echitabil între cei trei copii ai artistei: Leontina, Camelia și Ionuț.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Discursul lui Xi Jinping de la Summitul OCS

Urmatoarea stire

Fosta fabrică IMGB, mândria epocii comuniste, în proces de demolare. S-au folosit 180 km de explozibil pentru a pune la pământ coșurile de fum

Stiri pe aceeasi tema

0-10 la general cu Silkeborg

FCSB a scris de departe cea mai neagră pagină din istoria fotbalului românesc. Marea revanșă din retur anunțată…