Primele declarații ale lui Cătălin Cherecheș, din arestul din Germania. Ce strategie adoptă fostul primar pentru a scăpa de închisoareÎn prezent, Cătălin Cherecheș se află într-un penitenciar din Germania, după ce, în luna noiembrie, a fost prins de polițiștii bavarezi, la câteva săptămâni după ce fugise din România pentru a scăpa de condamnarea pe care o primise.

Fostul primar a fost acuzat pentru corupție, mai exact trafic de influență, luare și dare de mită și a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare.

După două luni petrecute în spatele gratiilor în Germania, Cătălin Cherecheș urmează să facă prima sa declarație în acest dosar. Potrivit Antena 3, Cătălin Cherecheș a depus o contestație în anulare în ceea ce privește decizia de condamnare pe care a primit-o. Această contestație este în curs de revizuire la Curtea de Apel din Cluj, iar judecătorii din România au trimis o cerere de citare a lui Cătălin Cherecheș în penitenciarul din Germania, pentru ca acesta să se prezinte la termenul următor al procesului și să își spună, pentru prima…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema