Primele declarații ale lui Carlos Santana după a leșinat pe scenă. Ce s-a întâmplat cu chitaristul și cum se simte acum VIDEO

Legendarul chitarist american Carlos Santana a leşinat pe scenă în timpul unui concert în aer liber în apropiere de Detroit, Michigan, relatează News.ro.

Artistului, în vârstă de 74 de ani, i s-a făcut rău chiar pe scenă, în timpul unui concert în aer liber în apropiere de Detroit, Michigan, relatează News.ro Personalul medical l-a tratat pe Carlos Santana în Clarkston, iar ulterior a fost dus la departamentul de urgenţă al unui spital local pentru a fi ţinut sub observaţie.

Primele declarații ale lui Carlos Santana, după ce a leșinat pe scenă în timpul unui concert

Fanii prezenți la concertul celebrului chitarist au avut parte de momente de panică, după ce Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă, chiar sub ochii lor.

Unii dintre cei prezenți au scos imediat telefoanele și au filmat momentul, pe care l-au postat apoi pe rețelele de socializare.

Ulterior, managerul său, Michael Vrionis, a declarat că muzicianul se simte bine acum. Cu toate acestea, el a adăugat că spectacolul planificat pentru 6 iulie în Burgettstown, Pennsylvania, „va fi amânat pentru o dată ulterioară”.

Carlos Santana, care s-a născut în Mexic, a transmis și el un mesaj, pe pagina sa de Facebook și le-a explicat fanilor îngrijorați ce s-a întâmplat. El a spus că „a uitat să mănânce şi să bea apă” şi „deci, s-a deshidratat şi a leşinat”.

Cu toate acestea, imaginile cu acesta, apărute în ultimul timp, îi pun pe gânduri pe admiratorii săi. Pe internet au apărut clip-uri în care se poate observa că Santana a avut nevoie de ajutor să urce pe scenă marţi, la Clarkson’s Pine Knob Music Theatre.

Chitaristul şi trupa sa Santana au fost în turneu în America de Nord cu spectacolul lor Miraculous Supernatural.

Au devenit faimoşi în anii 1960 şi ‘70, fiind pionieri în fuziunea dintre rock-and-roll şi jazzul latino-american. Printre hiturile de top ale trupei se numără ”Black Magic Woman”, ”The Game of Love” şi ”Oye Como Va”.

În februarie, Santana şi alţi membri ai trupei au fost testaţi pozitiv pentru Covid şi au fost nevoiţi să anuleze mai multe spectacole.

Ce sacrificii face Cristina Spătar pentru a-și păstra silueta “Tot nu arăt cum mi-aș dori, sincer”…Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Egalul marelui Dobrin! » Vineri începe un sezon istoric pentru singurul jucător dintre UEFAntasticii României care mai e în activitate

Urmatoarea stire

România, a doua cea mai mare piaţă de retail pentru Revolut, cu 2 milioane de utilizatori

Stiri pe aceeasi tema