Primăria Tulcea: Stadiul lucrărilor în sensul giratoriu – Hotel Delta, str. Corneliu Gavrilov, str. Gloriei

„Traficul aglomerat, blocarea unor străzi sau a unor sensuri, disfuncționalități în alimentarea cu apă si canalizare, trebuie justificate în permanență cu lucrări responsabile și cu aducerea la cunoștință a stadiului lor. Fără aceste investiții orașul nu se poate moderniza așa cum ne dorim de foarte mult timp” spune primarul Ștefan Ilie.


* au fost dezafectate instalațiile vechi din azbociment și se montează conducte noi în sensul giratoriu – patru tronsoane până acum – 20 metri lungime;

* se pregătește construirea și montarea căminului pe direcția străzii Isaccei. Această lucrare va conduce la închiderea în totalitate, a sensului giratoriu, în timpul execuției;


Primăria Tulcea: Stadiul lucrărilor în sensul giratoriu  - Hotel Delta

* au început lucrările pentru preluarea apelor menajere de pe strada Gloriei;

* în timpul acestor intervenții se vor introduce și se vor reabilita, după caz, sisteme de irigare pentru zonele verzi din jur: Rotonda Minoritătilor, Parcul Carol, alveolele din jurul sensului, etc.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

* s-a finalizat introducerea conductei în lungul străzii Gavrilov Corneliu, 250 m lungime, până în dreptul Liceul de Artă, pe str. Mică. Aici, printr-o intervenție în asfalt, de tragere, se va face conexiunea între căminul din dreptul stației de autobuz de pe str. Mică si Liceul de Artă. (aproximativ 35 m lungime). Lucrările se vor realiza și noaptea, pentru a nu îngreuna și mai mult circulația în timpul zilei.

Citeste continuarea pe www.dobrogeanews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

A fost anunțată lista cu liderii mondiali care au confimat prezența la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Urmatoarea stire

Lista câștigătorilor de la Gala Premiilor Emmy 2022

Stiri pe aceeasi tema