Primar condamnat definitiv, după ce a fost prins conducând în timp ce era băut


Primarul comunei prahovene Lapoş, Dumitru Constantin Ţârlea, a fost condamnat, definitiv, joi, la doi ani de închisoare cu suspendare şi 80 de zile de muncă în folosul comunităţii, după ce în luna mai 2018 a fost prins băut la volanul unui autoturism. Decizia instanţei de apel menţine condamnarea dată de instanţa de fond.

Un complet de la Curtea de Apel Ploieşti a decis, joi, să îl condamne pe primarul comunei Lapoş, Dumitru Constantin Ţârlea, pe care judecătorii l-au găsit vinovat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă săvârşită în 14 mai 2018.

Judecătorii Curţii de Apel al menţinut, astfel, sentinţa dată în primă fază de Judecătoria Ploieşti, care dispusese o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare şi 80 de zile de muncă în folosul comunităţii, sentinţă pe care edilul a atacat-o.

În urma deciziei de joi a Curţii de Apel Ploieşti, primarul de achitat 800 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Citeste continuarea pe psnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

“Putin blufează. Dacă ţi-e frică de ameninţările sale nucleare, care sunt o mare cacealma, ai pierdut războiul împotriva Rusiei”

Urmatoarea stire

Interdicție pentru angajații Comisiei Europene să instaleze TikTok pe telefoanele de serviciu

Stiri pe aceeasi tema

CSG: Biberonul succesului

Asaltul vulgarităţii, al pornografiei verbale în România de azi se intensifică odată cu sărăcia, cu promiscuitatea, cu creşterea…