Prima ședință foto a fiului lui Theo Rose. Cum arată micuțul Sasha, Anghel Damian este tare mândruArtista se bucură din plin de primele zile ale acestui nou capitol al vieții sale. Proaspăta mămică a organizat deja prima ședință foto a fiului ei și al lui Anghel Damian. Sasha Ioan s-a comportat exemplar la întâlnirea cu fotograful.

Theo Rose a publicat imagini de la prima ședință foto a lui Sasha Ioan

Theo Rose este o mămică fericită! Artista se bucură din plin de acest nou capitol al vieții sale, început odată cu venirea pe lume a fiului ei și al lui Anghel Damian.

Cântăreața își dorește să își amintească tot restul vieții de aceste momente, așa că a decis să organizeze deja prima ședință foto cu micuțul Sasha Ioan. Așa cum și-a obișnuit fanii, Theo a publicat în mediul online câteva imagini din culise.

Îmbrăcat într-un costum adorabil, o salopetă vernil și o bluzită albă, Sasha s-a comportat exemplar, stând cuminte în timp ce fotograful îl așeza în poziții care mai de care mai inedite.

„Nu-mi vine să cred cât de ușor îl manevrează și câtâ încredere are el în mâinile ei”, a scris artista, și ea mirată de cât de ușor a decurs ședința foto.

Te-ar putea interesa și: Petrecere surpriză pentru Theo Rose. Ce s-a întâmplat când a ajuns acasă, Anghel Damian știa planul

„Nu-mi revin, nu-mi dau seama că e adevărat!”

Vedeta PRO TV a născut în dimineața zilei de miercuri, 14 iunie 2023. Ea și Anghel Damian sunt cât se poate de fericiți că au devenit părinți. Artista a oferit fanilor săi și câteva detalii despre naștere.

„Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană, pentru că am un copil foarte mare. Are trei kilograme, ideea e că e foarte osos, are oasele foarte mari, că mi s-a explicat, problema e că are oasele lungi, e poziția în care stă. E cu capul în jos, pregătit”, a mărturisit Theo Rose.

Prima noapte acasă cu Sasha Ioan a fost una memorabilă. Mama și fiul au deja o legătură specială.

„Am o stare așa de zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă. Nu-mi revin, nu-mi dau seama că e adevărat! Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă, a fost o noapte foarte frumoasă, mă înțeleg cu copilul ăsta ceva extraordinar, nu știu cum să vă explic. Eu treaba asta cu mamele… o iubesc mai mult pe mama parcă, nu știu… e ceva…”, a mărturisit cântăreața pe InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Ultimele informații despre băiatul lui Theo Rose și Anghel Damian. Cum se simte micuțul Sasha după control

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema