Prima reacție a lui Leo, logodnicul Cameliei și tatăl lui Albert, copilul înecat în piscină. Este tulburător ce a transmis bărbatul

Prima reacție a lui Leo, logodnicul Cameliei și tatăl lui Albert, copilul înecat în piscină. Este tulburător ce a postat bărbatul pe internet. Familia femeii este profund îndurerată de pierderea celor doi.

Prima reacție a lui Leo, logodnicul Cameliei

Leo și Camelia au trăit o frumoasă poveste de dragoste ani buni. Cei doi au avut o relație foarte fericită și împlinită, mai ales după ce copilul lor, Albert, a venit pe lume. Micuțul era singurul copil al Cameliei, iar femeia și l-a dorit extrem de mult. Din păcate, soarta a fost cruntă cu ei și l-a luat pe repede pe băiat. Copilul de patru ani s-a înecat în piscina din curtea casei, în timp ce mama lui făcea curat în casă. În ciuda manevrelor de resuscitare, Albert nu a mai putut să fie salvat. Atunci când a văzut acest lucru, Camelia a trăit șocul vieții ei, a fugit pe un câmp, unde și-a pus capăt zilelor.

Femeia de 34 de ani a fost căutată timp de șase ore, până când autoritățile au găsit-o fără viață. Camelia s-a spânzurat de un nuc, alegând să-și pună capăt zilelor în acest mod tragic. Familia este profund îndurerată și suferă enorm după pierderea celor doi. Este și cazul lui Leo, tatăl micuțului și logodnicul Cameliei, care și-a pus poză de profil cu doliu. De altfel, pe profilul bărbatului există numai poze cu Albert și Camelia. Se pare că aceștia aveau o relație foarte specială.

Când vor fi conduși pe ultimul drum Cami și băiețelul ei

Familia a anunțat când va avea loc înmormântarea celor doi. Rudele și apropiații sunt distruși de durere și nu realizează cum s-a putut întâmpla această nenorocire. ”Înmormântarea va avea loc sâmbătă 01.10. La Biserica de pe strada 1 Decembrie-Găesti. Cine dorește sa își ia rămas bun de la ei sunt așteptați. Ora nu este exacta, o vom preciza imediat ce vom afla”, este anunțul făcut de familia îndurerată.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Zodiile care îşi găsesc marea dragoste până la sfârşitul anului 2022

Urmatoarea stire

Miniştrii Energiei din Europa au anunţat măsurile pentru reducerea preţurilor la energie electrică

Stiri pe aceeasi tema