Prima reacție a fraților Tate după ce au fost din nou trimiși în judecată. Astăzi ajung din nou în fața instanței. Ce vor aflaFrații Tate au fost din nou trimiși în judecată cu acuzații grave. Ce mesaj a transmis Tristan Tate la scurt timp după decizia celor de la DIICOT.

Frații Tate au ajuns din nou în fața instanței azi pentru a primi un verdict
| Hepta

Andrew și Tristan Tate au fost din nou trimiși în judecată sub acuzația de viol, trafic de persoane și formarea unui grup de crimă organizată pentru a exploata sexual femei. Cei doi au mai fost arestați la finalul anului trecut și au ieșit din arest în aprilie. Cu toate acestea, se pare că nu se vor putea bucura prea mult de libertate, având în vedere că procurorii au cerut din nou arestarea la domiciliu pentru cei doi.

Frații Andrew și Tristan Tate, trimiși în judecată din nou. De ce sunt acuzați de procurori

Frații Tate, primele reacții după au fost trimiși din nou în judecată

La scurt timp după ce procurorii au decis confiscarea mai multor bunuri și trimiterea Fraților Tate în judecată, Tristan Tate a avut și o primă reacție. Pe contul său te Twitter, afaceristul britanic a scris că simte că abia acum se va face dreptate în cazul său și al fratelui său, Andrew.

„Au terminat `ancheta`! Progres, în sfârșit! Aceste 15 luni au fost un iad pentru toți cei la care țin.
Dacă aș fi fost poliția, aș fi încheiat „ancheta” după o săptămână în care cele două fete au fost surprinse lăudându-se, mințind și discutând despre viitoarele beneficii financiare și de faimă pe care le-ar obține făcând asta. Cu toate acestea, acest „dosar” va fi acum, în sfârșit, în mâinile unui judecător”
, a fost mesajul scris de Tristan Tate pe Twitter, mesaj care a strâns rapid mii de aprecieri.

La câteva minute distanță, Tristan Tate a mai revenit cu un alt mesaj pe aceeași platformă de socializare prin care acuză din nou justiția din România.

„Acest lucru înseamnă că dovezile vor fi, în sfârșit, revizuite. Până în prezent, niciun judecător nu a analizat dovezile și chiar a încercat să ia o decizie de „vinovat” sau „nevinovat”. Cazul era în mâinile anchetatorilor care se luptau să mă țină în închisoare, astfel încât să poată „continua să investigheze”. Îngrozitor, știu. Dar partea bună începe acum”, a fost mesajul scris de acesta.

La rândul său, și Andrew Tate a vorbit despre acuzațiile care i se aduc.

„Limita legală pentru a ține un bărbat închis fără taxe este de 190 de zile.
Astăzi, în ziua numărul 186 – mi-au adus acuzații mizerabile și vor cere unui judecător să mențină măsura arestului la domiciliu și să mă lase închis în casa mea până la 4 ani.
Nu am fost afară și nu am simțit miros de libertate de 186 de zile. De la Crăciun.
Crima mea? Nimic”, a fost o parte a declarației lui Andrew Tate, acordată pentru SpyNews.ro.

Andrew și Tristan Tate au ajuns în fața instanței. Azi află dacă vor fi arestați la domiciliu

Andrew și Tristan Tate au…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema