Prima actriță care confirmă că se află în România pentru petrecerea de Halloween a lui Elon Musk. Julia Sandstrom a făcut publice imagini din elicopter

Articol publicat 30 octombrie 2022

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a organizat o petrecere fastuoasă la Castelul Bran, iar printre invitați se numără vedete de la Hollywood, oameni de afaceri, printre care actrița Julia Sandstrom, care a confirmat că se află în România.

Actriță și DJ de profesie, Julia Sandstrom a confirmat, prin două postări, că se află în România, pentru petrecerea organizată de Elon Musk la castelul Bran cu ocazia Halloween.

Julia Sandstrom se află în România / Captură video Instagram

În prima postare a filmat camera hotelului din București, unde a fost cazată vineri noapte, iar în a doua, din elicopter, Castelul Bran și împrejurimile, cu titlul “ținutul vampirilor”.

Julia Sandstrom este cunoscută pentru rolurile interpretate în ”Chick Fight”, ”Show Me What You Got” și ”Slayers”.

Cine sunt invitații de la petrecerea lui Elon Musk

Pe lista de invitați se află chiar și Angelina Jolie, dar și foarte mulți miliardari, printre care și un apropiat de seamă a lui Elon Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Acesta a ajuns deja la București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, încă de azi-noapte, fiind surprins de paparazzi Mediaflux.ro.

Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cea mai sângeroasă bătălie din istoria omenirii. Au fost 1 milion de victime și au căzut 1,7 milioane de obuze

Urmatoarea stire

interlopi, dar si politisti si preoti

Stiri pe aceeasi tema