Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu vrea eliminarea totală a pensiilor speciale – Știri de ultimă oră


Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a precizat că el a propus eliminarea totală a pensiilor speciale, însă face parte dintr-o coaliţie în care au fost luate anumite decizii. Chestionat dacă nu ar fi venit CCR să declare neconstituţională eliminarea totală a pensiile speciale, Grindeanu a replicat: „Să vină Curtea Constituţională să ne spună apoi că din cauza Curţii se pierd 3 miliarde de euro. Să vină CCR şi să îşi asume acest lucru”, anunță news.ro.

„Eu aş vrea să discut, dincolo de pensia militară pe care nu o are doar Nicolae Ciucă. Nu doar el a fost în Armata Română, vorbim de mulţi oameni şi pe care eu consider că având în vedere condiţiile pe care le-au avut mai ales cei din teatrele de război o merită şi nu doar România are aşa ceva. Ştim foarte bine că aceste lucruri există şi în altă parte. Însă eu aş privi lucrurile altfel – de fiecare dată când s-a încercat eliminarea pensiilor speciale, s-au trezit unii care au atacat şi CCR a venit şi a declarat, în diverse forme, neconstituţional un proiect sau altul de lege. Abordarea pe care aş fi avut-o din acest punct de vedere ar fi fost una radicală, eu aşa am şi propus, dar s-a adoptat altceva până la urmă, şi anume eliminarea totală. Eu asta aş fi propus. Păi da, dar să vină Curtea Constituţională să ne spună apoi că din cauza Curţii se pierd 3 miliarde de euro. Să vină CCR şi să îşi asume acest lucru”, a declarat Sorin Grindeanu, joi la Antena 3, întrebat despre subiect.

Citeste continuarea pe www.stiripesurse.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Elena Udrea, dezvăluiri din spatele gratiilor despre Videanu. Gestul făcut de politician după arestare: „Îi doresc tot binele”

Urmatoarea stire

La 1 aprilie, Rusia va prelua preşedinţia Consiliului de Securitate al ONU. Ucraina: ”este o glumă proastă”

Stiri pe aceeasi tema